El Reus B va per feina i derrota clarament el Cerdanyola

Efectivitat local. El filial roig-i-negre ja dominava 2-0 abans de la mitja hora de joc

REUS B 3 CERDANYOLA 0

REUS B:Sillero, Cristian Márquez, Adri Guerrero (Iker, 87’), Gonzalo Pereira, Víctor Miranda, Notario, Xavi Jaime (Óscar Torre, 81’), Miravent, Ernest Forgas, Marcel (Domènec, 63’) i Xavi Fabra.CERDANYOLA:Dani del Río, Dani Martí, Eric Pujol (Edgar Domingo, 46’), Javi González, Alberto García, Rubén (Víctor Aliaga, 66’), Roger, Juli Serrano, Jonatan Toledo, Pau López i Montoro (Demba, 46’).GOLS:1-0 (7’) Marcel. 2-0 (29’) Dani del Río, en pròpia porteria. 3-0 (89’) Iker.ÀRBITRE:Albelda Bárcena.T.G.:Al local Miravent, i als visitants Alberto García, Dani Martí, Juli Serrano, Demba i Joan León.T.V.:Dues grogues al visitant Pau López (79’).COMENTARI:el filial del Reus va obtenir ahir una clara victòria contra el Cerdanyola que li permet situar-se a la zona alta de la classificació. L’equip de Lluís Albesa encara no ha perdut cap partit de lliga, amb dues victòries i dos empats. El Reus B va anar per feina en el setè minut de joc Marcel Meseguer ja havia marcat el primer gol del duel. L’equip roig-i-negre es va mostrar molt efectiu i abans de la mitja hora va encarrilar la victòria amb el segon gol. El tècnic visitant, Toni Carrillo, va fer dos canvis en el descans buscant un revulsiu, però la reacció del seu equip es va apagar del tot amb l’expulsió de Pau López. Abans del final, Iker va arrodonir el resultat per al Reus B amb el tercer gol.