El Vilafranca obté la segona victòria i frena el Santfeliuenc

Remuntada. Josep Díez (43’) i Oribe, de penal (68’), van capgirar el gol de Jaume (33’)

VILAFRANCA 2 SANTFELIUENC 1

VILAFRANCA:Eric Alcaraz, Fontanils, Josep Díez, Boira, Abel Rita, Guti, Àlex Pla (Vives, 80’), David Gómez, Sardà (Oribe, 46’), Aday i Acedo (Kike Tortosa, 69’).SANTFELIUENC:Toni, Ion, Alberto (Marc, 88’), Rafa Murillo, Prior, Jaime Fuentes, Adri (Romo, 77’), David López (Charly Ruiz, 72’), Patxi, Josele i Jaume.GOLS:0-1 (33’) Jaume. 1-1 (43’) Josep Díez. 2-1 (68’) Oribe, de penal.ÀRBITRE:Montoro Ferreiro.T.G.:Al local Aday, i als visitants Alberto, Rafa Murillo, Prior i Jaime Fuentes.COMENTARI:Segona victòria consecutiva del Vilafranca a costa del Santfeliuenc, que veu truncat el bon inici de campionat amb la primera derrota. Els locals, però, només van poder guanyar per la mínima contra un rival que va demostrar el perquè de la seva bona classificació. El Santfeliuenc va sortir amb més ímpetu i més ben situat i es va fer amo i senyor de la primera meitat. Després que en el minut 20 Adri xutés al pal, el visitant Jaume va fer el primer gol del partit culminant una jugada per l’esquerra. Just abans del descans, Josep Díez va fer l’empat després d’una sèrie de rebutjos. El gol va animar el Vilafranca, que va millorar en la segona meitat i va aconseguir els tres punts gràcies a un penal comès per Murillo sobre Aday i transformat per Oribe. Tot i això, el Santfeliuenc va estar a punt d’empatar en el minut 92 amb una xilena al pal de Patxi.