3a divisió FEF

sergi moreno

jugador de l'ascó

Sergi Moreno, de l’infern al cel en un minut

Penal fallat i gol posterior. El davanter de l’Ascó va fer el gol de la victòria (86’) poc després d’errar una pena màxima i deixa el Sant Andreu tocat en la part baixa de la classificació

sant andreu 1 ascó 2

SANT ANDREU:Segovia, Llamas, Méndez, Juanma, Noguera, Víctor, Guerrero (Elhadji,68’), Alcover (Joel, 79’), Ferran (Alfred, 74’), David López i Óscar.ASCÓ:Sergio, Pato, Dani, Socias, Josep Ramon, Héctor, Godia, Peke (Garrido, 82’), Osado (Guiu, 60’), Cheik (Moreno, 67’) i Héctor García.GOLS:0-1 (10’) Héctor García. 1-1 (36’) Juanma. 1-2 (86’) Sergio Moreno.ÀRBITRE:Calle Martínez.T.G.:als visitants Pato i Héctor.PÚBLIC:300 espectadors.

Sergi Moreno va passar en pocs segons de la desesperació a l’èxtasi. De fallar un penal a marcar en la jugada següent l’1-2 que donava els tres punts a l’Ascó. Novament, el tram final del partit i l’estratègia van ser letals per al Sant Andreu, que no arrenca.

L’Ascó es va avançar en el 10’ gràcies a un atent Héctor García, que va controlar una passada llarga i va superar Segovia, massa avançat. Poc després, l’assistent va anul·lar per fora de joc el que hauria estat l’empat, de Dani Guerrero. La mateixa fi va tenir un gol aconseguit per Óscar minuts després. L’equip riberenc, en canvi, va reaccionar als dos ensurts, fruit d’un major domini local, amb un xut d’Héctor García al travesser. El Sant Andreu va ser més intens en el tram final del primer temps i això es va traduir primer en l’empat, de Juanma després de rematar una falta picada per Alcover (36’), i una opció del jove Ferran, que Sergio va aturar.

En el segon temps, els locals van controlar la pilota però sense generar perill, més enllà d’algun xut llunyà. I, en el tram final, Segovia va refusar un penal xutat per Moreno, però en el córner posterior el mateix davanter es va rescabalar amb el gol del triomf.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)