Un golàs d’Aleix Arenas dona el triomf al Granollers

Control visitant. El 0-1, en el minut 10, va fer justícia als mèrits de l’equip visitant

CASTELLDEFELS 0 GRANOLLERS 1

CASTELLDEFELS:Manu Martín, Juanito, Joan Castillo, Kilian, Alegre, Bermúdez, Kevin (Sergio Durán, 62’), Gibert (Aumatell, 62’), Pedro Bilbao, Joel Lasso (Eric Pacheco, 46’) i Santi Triguero.GRANOLLERS:Colchero, Riki (Jaume, 84’), Cristian (Alejandro, 80’), Aimar, Eloi Zamorano, Víctor Díaz, Joel Brey, Marc García, Edu Domingo, Javi Sánchez i Aleix Arenas (Diego Carrillo, 63’).GOLS:0-1 (9’) Aleix Arenas.ÀRBITRE:Serrat Susi.T.G.:Al local Juanito i als visitants Zamorano i Riki.COMENTARI:El Granollers es va endur els tres punts del camp del Castelldefels de manera justa gràcies a un golàs matiner d’Aleix Arenas. En el minut 10, els locals van perdre la pilota i el davanter visitant va fer una bona acció que va completar amb un gran xut que va entrar pel pal llarg. Els grocs van acusar la galleda d’aigua freda que els va suposar el gol, i durant el primer temps no van poder contrarestar el joc d’un Granollers que sense crear grans ocasions no va patir gens ni mica per arribar al descans manant. A la segona meitat, la tònica del joc no va variar, amb un Castelldefels que amb el decurs dels minuts ho va intentar amb més cor que cap i acumulant homes en atac, però sense inquietar de veritat la porteria d’un rival que es va defensar amb ordre. Amb els tres punts, els d’Albert Cámara trenquen la mala ratxa, mentre que el Castelldefels encadena tres derrotes i tres partits sense marcar.