El Santfeliuenc sentencia en un obrir i tancar d’ulls

En forma. Dos gols en els primers vuit minuts van encarrilar l’enfrontament

SANTFELIUENC 3 VILASSAR 0

SANTFELIUENC:Toni Casamayor, Ion Vázquez, Duran, Alberto (Patxi, 79’), Murillo, Prior, Maldonado (Serrano, 57’), Fuentes, Josele, Charly Ruiz (David López, 66’) i Recort.VILASSAR:Imanol, Pitu (Putxi, 84’), Prieto, Viale, Torrens, Nando, Éric Jiménez, Moreno (Matamala, 59’), Joel Martínez, Éric López i Soufian (Ivan, 53’).GOLS:1-0 (2’) Alberto. 2-0 (8’) Maldonado. 3-0 (90’) Fuentes.ÀRBITRE:Navarro García.T.G.:Al local Alberto, i als visitants Soufiane i Joel Martínez.PÚBLIC:Uns 425 espectadors.COMENTARI:El Santfeliuenc va signar, amb la clara victòria contra el Vilassar de Mar, el millor inici de la seva història a tercera. Un matx que es va resoldre en vuit minuts. El temps que van trigar els blanc-i-blaus a fer dos gols i deixar en evidència la rereguarda rival. En el segon minut, Alberto va pentinar a la xarxa una centrada de Juanjo Prior en jugada d’estratègia. I en el minut 8, mitjançant una cursa de Josele que va trencar la defensa i Dani Maldonado va aprofitar l’acció per afusellar. Amb un marcador clar, en menys de deu minuts, els del Baix Llobregat van saber viure de renda. Fins que, en el tram final de partit, per cinquena vegada, els d’Andrés González van mullar en el temps afegit amb un cop de cap de Jaime Fuentes.