Girona

L’hora de Kayode?

La tria. Machín, que ha apostat per Stuani com a únic davanter titular fins ara, podria obrir el ventall en la setmana més exigent

Cristhian Stuani és l’únic davanter del Girona que ha estat titular en la lliga. L’uruguaià, autor dels dos primers gols de l’equip blanc-i-vermell a primera divisió, ha estat sempre l’aposta de Pablo Machín en l’alineació inicial, amb un sol jugador de referència al davant, i Portu i Borja García a la mitja punta. El tècnic, que tot just diumenge va retocar l’onze inicial de l’estrena a primera, podria obrir el ventall també al davant en plena concentració de partits, amb el duel de demà a Butarque (20 h) i la visita del Barça dissabte a Montilivi (20.45 h).

Machín, que contra el Sevilla va jugar una estona sense cap dels quatre davanters de la plantilla –quan va rellevar Stuani per Aleix Garcia–, ha donat minuts en els quatre partits de lliga a Larry Kayode, que diumenge va provocar un penal. El nigerià, però, no ha entrat al camp mai abans del minut 65, i n’acumula 50. Si Machín decidís demà donar descans d’entrada a Stuani, Kayode tindria tots els números de debutar com a titular amb el Girona. L’altre davanter africà, el kenyà Michael Olunga, va fer la seva estrena contra el Sevilla, els últims deu minuts, en què va tenir poca participació. Marlos Moreno no ha jugat i en els dos últims partits no ha entrat ni en la llista.

STUANI 328’
Girona - Atlético 90’ Girona - Màlaga 81’ Athletic - Girona 90’ Girona - Sevilla 67’
KAYODE 50’
Girona - Atlético 6’ Girona - Màlaga 9’ Athletic - Girona 25’ Girona - Sevilla 10’
OLUNGA 10’
Girona - Sevilla 10’
MARLOS 0’
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)