3a divisió FEF

Exigència a domicili

3a divisió. Els cinc primers classificats afronten el repte de continuar en la bona sintonia amb exigents partits a fora de casa, excepte el Prat, que vol allargar la ratxa rebent un altre candidat

El primer tram de temporada ja ha deixat diferències, entre les quals destaca, per sobre de tot, les provocades pel ritme de l’Espanyol B. Amb més o menys dificultats, l’Hospitalet, el Prat, el Santfeliuenc i l’Ascó han estat els equips que han resistit. En aquesta jornada, tots tenen proves exigents, ja que cap d’ells juga a casa, excepte el Prat, que disputa el duel més destacat de la jornada, al Sagnier contra l’Hospitalet.

Tant els potablava com els riberencs arriben en un moment dolç. “Estem en procés d’adaptació encara, però, tot i així, l’equip arriba en un bon estat de forma; hem estat jugant força bé”, diu l’entrenador del Prat, Pedro Dólera, que creu que el duel no és decisiu en aquest punt de la temporada. “És un d’aquells partits marcats en el calendari; serà molt difícil perquè el Prat és un candidat”, explica l’entrenador de l’Hospi, Xevi Molist.

El líder, l’Espanyol B, visita un os dur de rosegar, el Vilafranca, que necessita aturar la sagnia de punts i començar a sumar amb més regularitat per enganxar-se a la zona alta. “És un rival molt fort, especialment a casa. No han començat bé quant a nombre de punts, però és un rival amb un nivell ofensiu impressionant”, analitza l’entrenador del filial blanc-i-blau, David Gallego.

El Santfeliuenc continua en el seu núvol, ajudat, fins ara, per un calendari benèvol. Avui visita el Cerdanyola, també un rival de la part baixa just abans d’encetar un tram de lliga ple d’equips de la part alta de la classificació.

L’Ascó, en canvi, visita el Palamós en un moment de forma sensacional: encadena quatre victòries després de les dues patinades inicials contra la Pobla i l’Espanyol B. El Palamós, a més, és l’únic equip que no ha guanyat cap partit en els sis partits de lliga.

Els candidats tampoc es poden adormir

Els dos perseguidors més propers als cinc equips que comanden la taula classificatòria, el Terrassa i el Reus B, no poden perdre pistonada. Els egarencs s’enfronten amb el Santboià mentre continuen lluitant per adaptar-se al nou estil, tan marcat, del nou tècnic, Cristian Garcia que ja ha començat a donar fruits: sis gols en les dues darreres victòries. El filial roig-i-negre, en canvi, no té cap obligació de ser a la part alta, però la seva facilitat per veure porta l’ha dut a la setena posició. L’Europa al Sardenya, però, presentarà molta batalla.

La part baixa, encara per definir

Com és lògic, amb només sis jornades disputades, encara no hi ha equips despenjats. El Palamós és qui pitjor ho està passant, però pel que fa a la resta hi ha vuit equips en tres punts de diferència, tots ells mirant de millorar les seves sensacions fins ara. En aquesta part de la classificació, el duel més directe és el que disputaran el Castelldefels i el Sant Andreu als Canyars. Els mariners encadenen quatre derrotes consecutives en un tram de calendari molt dur mentre que els quadribarrats volen superar l’infortuni.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)