Reus

Sense perdre la identitat

Reus. L’equip roig-i-negre, sòlid en defensa i convençut a jugar des del darrere tot i el mal estat de la gespa, i l’Osasuna, més persistent i directe, empaten un partit igualat i amb poques ocasions clares

reus 0 osasuna 0

REUS:Edgar Badia; Miramón, Atienza, Olmo, Álex Menéndez; Tito Ortiz, Juan Domínguez, Gus Ledes; Fran Carbia (Querol, 69’), Ricardo Vaz (Cámara, 82’) i Máyor (Lekic, 77’).OSASUNA:Sergio Herrera; Lillo, Aridane, Oier, Clerc; Mateo (Sebas Coris, 72’), Fran Mérida, Lucas Torró, Roberto Torres (De las Cuevas, 85’); Xisco i Quique.ÀRBITRE:Pizarro Gómez.T.G.:als visitants Fran Mérida, Lillo i Roberto Torres.INCIDÈNCIES:3.572 espectadors, al voltant de 200 de l’Osasuna. Just abans de començar el partit i un cop acabat es va desplegar una gran senyera que ocupava gairebé tota la graderia lateral.

El Reus i l’Osasuna van abandonar ahir la gespa de l’estadi roig-i-negre contrariats per no haver sabut trobar el camí del gol, però satisfets, si més no, per haver-ho intentat seguint les directius dels respectius llibres d’estil, sense perdre la identitat. L’equip roig-i-negre, des de la solidesa defensiva i amb la convicció de sortir jugant des del darrere sempre, encara que, com ahir, el terreny de joc estigui en males condicions i el rival pressioni bastant amunt. I, l’Osasuna, amb un joc més directe i persistent, amb moltes pilotes a l’àrea però poc perill real. De fet, la millor ocasió va ser del Reus, a les acaballes de la primera meitat. Fran Carbia va rebre una bona pilota interior de Ricardo Vaz i, després de retallar a la perfecció el seu marcador, es va quedar amb bona posició davant Sergio Herrera, que va desviar el seu xut. Fet i fet, cap dels dos equips va sortir del camp especialment molest amb el punt obtingut, sobretot en una categoria en què, com ahir es va demostrar, guanyar costa moltíssim. El Reus ha empatat quatre dels sis partits i en els tres últims, bona notícia, només ha rebut un gol. Marcar-ne ja és una altra història, és on necessita millorar.

Tito Ortiz, el pivot defensiu del mig del camp de tres jugadors implantat per López Garai, va viure tot el partit molt enganxat als centrals, per ajudar a donar sortida a la pilota quan al Reus en tenia la possessió i per col·laborar en defensa quan l’Osasuna atacava. Potser per això, allunyat dels altres dos migcampistes, ni Gus Ledes ni Juan Domínguez van entrar tant en joc com el Reus necessita. Malgrat tot, l’equip roig-i-negre va tenir un parell d’ocasions bones, la de Carbia en el minut 40 i una de Vaz, que va rebre en bona posició i va xutar fluix (57’). L’Osasuna, per la seva banda, va tenir més domini de la pilota i es va mostrar sempre més amenaçador, però només va estar a prop del gol en alguna acció protagonitzada per Quique en el tram final del partit.

ELS VESTIDORS

Hem fet el partit més complet en defensa, deixant l’Osasuna amb un bagatge ofensiu pobre. Hem competit en un duel igualat
En atac donarem més, continuarem creixent. L’estat de la gespa no ens permet fer el que volem
Xavi Bartolo
segon entrenador del reus
Sabíem que seria partit un difícil, en un camp inestable i petit, però l’hem controlat bé
Diego Martínez
entrenador de l’osasuna

Debuts d’Atienza i Lekic, i retorn d’Edgar Badia

La principal novetat en l’onze inicial que va presentar ahir Aritz López Garai –que va veure el partit des de la graderia, sancionat, donant el protagonisme a la banda a Xavi Bartolo– va ser el debut aquesta campanya d’Atienza, lesionat des de l’inici de la pretemporada, en detriment de Pablo Íñiguez. En la segona meitat es va produir una altra estrena, la del davanter Dejan Lekic, incorporat l’últim dia del mercat de fitxatge de l’estiu i que ha necessitat tres setmanes per agafar el nivell de forma òptim. Per altra banda, a la porteria es va produir el retorn d’Edgar Badia, que s’havia perdut els dos últims partits de lliga per una lesió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)