3a divisió FEF

L’Ascó, en un moment dolç

3a divisió. Els de la Ribera d’Ebre sumen sis victòries seguides després de vèncer el Vilafranca en un partit força anivellat

ASCÓ 2 VILAFRANCA 1

ASCÓ:Sergio López, Pato, Josep Ramon, Socías, Dani, Artur, Peke (Osado, 61’), Masqué, Héctor García (Guiu, 67’), Cheikh i Bertomeu (Sergi Moreno, 75’).VILAFRANCA:Èric Alcaraz, Peque (David, 78’), Sergi Pérez, Boira (Quique, 86’), Oribe, Abel Rita, Guti, Àlex Pla, Sardà (Ton Ripoll, 67’) i Vives.GOLS:1-0 (12’) Masqué. 1-1 (19’) Sardà. 2-1 (83’) Cheikh.ÀRBITRE:Gómez Meneses.T.G.:Al local Peke, i als visitants Vives, Boira i Oribe.PÚBLIC:Uns 350 espectadors.

És ben cert que el futbol són dinàmiques i així va tornar a quedar palès en el duel entre l’Ascó i el Vilafranca, dos equips cridats a lluitar en la part alta però que viuen un inici de curs totalment diferent. Els del Penedès, que van fer mèrits per treure almenys un punt, ja acumulen tres ensopegades seguides, al contrari que l’Ascó, en plena ratxa ascendent.

El partit va ser força igualat, amb ocasions per a ambdues bandes. Masqué va avançar els locals (11’), però poc després va empatar Sardà en un xut llunyà (19’). Després de la represa, qualsevol equip hauria pogut decantar la balança, i fins i tot Oribe va gaudir d’un xut al pal, però va ser Cheikh, en el 83’, qui va donar el triomf als asconencs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)