2a divisió FEF

El Vilafranca remunta i es classifica per a la fase estatal

Copa FEF. Els d’Iván Moreno tenen premi a la insistència en un segon temps animat

cornellà 1 VILAFRANCA 2

CORNELLÀ: Ramón; Jaume Batista, Ricard, Borja, Maureta (Edgar 45’); Machuca, Pep Caballé, Reche (Fall 45’), Gao (Cortés 52’), Néstor; Sascha.VILAFRANCA: Gonzo; Sergi Pérez, Fonta, Boira, Pla; David, Ton (Rita 60’), Kike (Sarda 88’); Aday, Vives i Acedo (Via 71’).GOLS:1-0 (6’) Sasha. 1-1 (55’) Aday. 1-2 (84’) Aday.ÀRBITRE:Jarit Mesa.T.G.:als locals Machuca i Pep Caballé.PÚBLIC:uns 200 espectadors.

El Vilafranca va aconseguir el triomf al Nou Municipal i va agafar el bitllet per a la fase estatal de la copa Federació. Tot i l’alineació poc habitual, la primera meitat va ser plàcida per als homes de Jordi Roger, que en el minut 6 ja manaven en el marcador amb un gol de Sascha en el llançament d’un córner. Després de la represa, Aday va empatar en una bona jugada col·lectiva. A partir d’aquí, el partit es va igualar i tots dos equips van buscar el gol del triomf, que hauria pogut arribat pel costat visitant si Rita, a deu minuts del final, l’hagués encertat en el xut que va fer sol davant Ramón. Finalment, la insistència dels d’Iván Moreno va tenir premi i Aday va fer l’1-2 definitiu en el minut 84.