3a divisió FEF

Quan sempre surt cara

3a divisió. L’Ascó està en un moment de forma dolç i, després de sis victòries consecutives, és segon classificat, darrere de l’Espanyol B

Quan després de la segona jornada l’Ascó només havia sumat un punt i acabava de perdre amb contundència al camp de l’Espanyol B (3-0), pocs s’haurien imaginat que ara, un mes i escaig després, els de la Ribera d’Ebre ocuparien la segona posició de la taula després de sis victòries consecutives. I és que el futbol són ratxes, i els de Santi Castillejo en passen una de molt bona.

“Si estem guanyant tant, deu ser perquè alguna cosa estem fent bé; això ho hem de tenir present. Si ja és complicat guanyar tres partits, imagina’t sis de seguits... Però també és cert que això va a ratxes i que els partits són molt igualats i ara estan caient del nostre costat. Serà qüestió de veure fins quan podem mantenir aquesta bona ratxa”, explica el tècnic asconenc, que ha vist com alguns partits s’han decidit per petits detalls. Contra el Castelldefels i el Sant Andreu, per exemple, Sergi Moreno va rescatar el triomf en el temps afegit, mentre que contra l’Horta els verds van aconseguir els tres punts en un duel en què van ser dominats.

I precisament aquesta efectivitat és la clau, segons el tècnic, que és la segona temporada que treballant amb l’equip, que ha experimentat pocs canvis. “Mantenir el bloc és un avantatge, però sobretot hem millorat a les àrees on som més definitoris. L’any passat potser dominàvem una mica més els partits, però enguany som més efectius”, diu Castillejo, que destaca l’encert de Sergi Moreno (5) i Cheikh (2) i la qualitat a pilota aturada d’Héctor García, les tres incorporacions que més minuts han tingut en aquest inici de curs.

El bon moment, però, no ha fet perdre el nord a la plantilla. Tot i que, com reconeix el mister, “estar a dalt sempre t’ajuda a pensar diferent”, a Ascó són conscients que això només és el començament. “A l’inici del curs pensava que aquest any encara seria més complicat estar a dalt que l’any passat perquè hi ha molt bons equips. I ho segueixo pensant. Però el nostre objectiu és arribar a final de curs amb possibilitats d’entrar a la promoció d’ascens, que no ens passi com l’any passat”, sentencia.

LES FRASES

Alguna cosa devem fer bé, ho hem de tenir present. Però també és cert que això va a ratxes i que ara estan caient del nostre costat

18 DE 18

Hem millorat a les àrees. L’any passat dominàvem més, però enguany som més efectius
Santi Castillejo
entrenador de l’ascó
Després d’un inici de lliga dubitatiu, els de la Ribera d’Ebre acumulen sis victòries consecutives
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)