Girona

Jordi Guerrero

Segon entrenador del Girona

“Ens ha servit per veure els menys habituals”

Allunyats de l’oficialitat que obliga els entrenadors a parlar amb els mitjans de comunicació després dels enfrontaments, un cop acabat el partit d’entrenament entre el Girona i el Montpeller va ser Jordi Guerrero, l’ajudant de Pablo Machín, l’encarregat de fer les valoracions del matx: “Ha estat un partit d’entrenament que ens serveix per veure diversos aspectes dels jugadors que habitualment no han tingut tanta presència com els altres, també per donar minuts a tothom. És un entrenament i a partir de les imatges extraurem les nostres conclusions”, comentava Guerrero, que va evitar individualitzar en profunditat cap de les actuacions: “Marlos ha estat bé, però també hem vist Douglas Luiz i Aleix al mig del camp o Larry Kayode jugant sol en punta. A més, en Carles Planas necessita rodatge després de la lesió i segur que li ha anat molt bé.”

El d’Arbúcies va mostrar-se satisfet amb el nivell dels futbolistes gironins i també del rival, un Montpeller que va mostrar una cara positiva, sobretot en la segona part: “En la segona part han pressionat. El partit ha augmentat d’agressivitat, en el bon sentit, i a diferència dels entrenaments, en què de vegades s’aixeca la cama per evitar el contacte. La idea era palpar com responen en situacions reals de partit i no pas en exercicis d’entrenament”, deia Jordi Guerrero, que respecte a les absències en el partit d’ahir sentenciava: “No estem acostumats a aturades del campionat, ja que a segona A no n’hi havia. Ens va bé per recuperar jugadors. Amb l’Eloi i en Timor hem apostat per la prevenció. Mojica va tenir ahir algun problema a l’abductor i no havíem de córrer cap risc innecessari.”

L’OBJECTIU DEL MATX

“La idea era palpar com responen en situacions reals de partit i no pas en entrenaments”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)