3a divisió FEF

futbol

3a divisió a

L’Hospi s’estanca i surt de la zona de ‘play-off’

Mana l’encert. El conjunt de Xavi Molist va sucumbir a la gran efectivitat del Reus B, que va imposar-se gràcies a dues dianes de Xavi Jaime

l’hospitalet 0 reus b 2

L’HOSPITALET:Sergi Puig, Dani Fernández, Ñoño, Sierra, Losada (Eudald, 70’), David García, Cristian Gómez (Canario, 61’), Agi, Edipo (Kilian, 61’), Velillas i Manzi.REUS B:Sillero, Márquez, Guerrero, Mañé, Miranda, Miravent, Dome, Xavi Fabra (Torre, 88’), Xavi Jaime (Modest, 72’), Oribe i Roger (Arnau, 64’).GOLS:0-1 (34’) Xavi Jaime. 0-2 (58’) Xavi Jaime (58’)..ÀRBITRE:Castellet Julià.T.G.:Als locals David García, Dani Fernández i Canario; i als visitants Guerrero, Miranda, Miravent, Arnau i Modest.T.V.:Al local Manzi (90’).PÚBLIC:uns 250 espectadors.

El Reus B va refermar ahir a l’Hospitalet la seva condició d’equip revelació en l’any del debut a tercera i va aconseguir una victòria de prestigi que els aferma a la part alta de la classificació. Els de Lluís Albesa van desfer-se d’un Hospi que sembla haver perdut pistonada en els darrers partits i que ha sortit per primer cop aquest curs de la zona de play-off. Val a dir que els roig-i-negres van estar tremendament efectius, ja que van transformar en gol les dues ocasions clares de què van disposar. En un primer temps de domini riberenc, els de Xavi Molist van tenir moltes dificultats per generar perill sobre la porteria de Sillero, més enllà d’un xut alt de Manzi (12’) i d’una rematada de David que marxava alta (15’). El Reus B, però, va aprofitar la primera arribada per avançar-se, després d’una bona acció col·lectiva que va culminar Xavi Jaime, que es plantava tot sol davant Sergi Puig per afusellar-lo i anotar el 0-1 (34’). Abans del descans, Velillas posaria a prova Sillero, amb un xut llunyà que el porter visitant aturava en dos temps (39’). Després de la represa, la decoració no va canviar massa; factor que va permetre el Reus B sentenciar després d’una bona jugada de Xavi Jaime, que després de marxar de dos rivals creuava un xut que s’escolava a la dreta de Sergi Puig (58’). El 0-2 va sentenciar l’Hospi, que va intentar-ho amb més cor que cap però que va quedar lluny de la remuntada. Per si no n’hi hagués prou, l’equip riberenc es va quedar amb 10 per l’expulsió de Manzi per una presumpta agressió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)