Girona

“La sensibilitat amb la gespa farà créixer el Girona”

Eudald Morera Director general de Royalverd

“Si ens haguéssim posat a intentar imaginar-ho fa tres anys, ni ens ho hauríem cregut”, diu Eudald Morera, orgullós de l’evolució del terreny de joc de Montilivi, que ha passat de ser el de tota la vida a equiparar-se als de primer nivell mundial. Morera valora l’aposta que ha fet el club, guiat pels consells de la seva empresa: “Estem molt contents que el Girona hagi anat acceptant els nostres suggeriments. Aquell camp que teníem ha quedat absolutament superat. I el més important és que al club hi ha una plena sensibilitat amb la gespa, com a element estratègic que farà créixer el club.”

L’empresa garrotxina treballa amb dotze dels vint clubs de primera divisió. Curiosament, a més del Girona, hi ha el Llevant i el Getafe –hi van fer la instal·lació de la gespa, però no el manteniment–, els altres dos equips que van pujar a la màxima categoria. Un cop a primera, el Girona ha fet un esforç econòmic generós. Ja hi ha resoltes les principals actuacions, però encara en queden. “Hi ha molt recorregut, perquè el Girona venia de molt enrere, però el club ha fet un pas molt important. Hi ha una sensibilitat, i aquest és el camí.”

MONTILIVI

“Fa tres anys ni hauríem cregut l’evolució. Aquell camp que teníem està superat”

EL FUTUR

“Hi ha recorregut perquè venia de molt enrere, però el club ha fet un pas important”

A tres partits amb sis clients el cap de setmana

X.M.

Eudald Morera té previst veure en directe aquest cap de setmana tres partits de primera divisió en què els sis clubs tenen contractats els serveis de Royalverd. “Divendres seré a l’Espanyol-Llevant. L’endemà, a l’Atlético de Madrid-Barça al Wanda. I diumenge, el Girona contra el Vila-real, que també és client nostre”, explica Morera, que sol estar molt pendent de la gespa quan mira un partit. “El de dissabte al Wanda serà important, però el que més il·lusió em fa és el de diumenge, perquè s’haurà fet realitat que el Girona té un sistema híbrid, després del que ens ha costat”, sentencia el director general de Royalverd. “S’ha fet una gran inversió perquè la gespa híbrida fos una realitat a Montilivi. Tant de bo tothom s’hi senti a gust”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)