Girona

Resultat òptim a Riudarenes

Convenç. El camp de les sessions diàries, híbrid però de model diferent, ha respost bé

A Riudarenes, el camp també és de gespa híbrida, però no cosida, sinó que es van instal·lar pans que ja estaven produïts, el mateix model que al Santiago Bernabéu. És el camp on s’entrena habitualment el Girona i on divendres va jugar un amistós contra el Montpeller. “Està espectacular. Hi acumulen una seixantena d’entrenaments, i la gespa està perfecta”, explica Morera, que destaca la bona rebuda que ha tingut la gespa entre la plantilla. “Poder tenir una gespa reforçada amb el sistema híbrid és un abans i un després. A nivell ocular, ni es veu ni se sap. Però en el moment de trepitjar, de clavar el tac, sí. Hi ha molta menys ferida; no s’arrenca”, va afegir.

Artificial per al poble

El Girona també ha fet remodelar el camp petit de Riudarenes, que és just al costat d’on se sol entrenar l’equip de Pablo Machín i que ja està enllestit. És de gespa artificial i serà perquè l’Ajuntament –forma part de l’acord– el cedeixi als equips del municipi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)