Futbol

Tercera divisió

L’Ascó, de tres en tres

Moment dolç. Els de la Ribera d’Ebre sumen ja vuit triomfs seguits, tot al contrari que el Cerdanyola, que acumula tres partits perdent

ascó 3 cerdanyola 1

ASCÓ:Sergio López, Pato, Héctor, Socías, Roger, Peke (Enric Bernat, 77’), Artur Gòdia, Masqué, Bertomeu, Cheikh (Guiu, 81’) i Osado (Sergi Moreno, 66’).CERDANYOLA:Miguel Ramos, Édgar, Alberto Garcia, Àlex Alba, Juli, Rubén Giménez (Dani Martí, 69’), Pau López, Aliaga, Roger Colomina (Didi, 72’), Montoro (Demba, 63’) i Jonatan Toledo.GOLS:1-0 (12’) Roger. 2-0 (17’) Artur Gòdia. 2-1 (36’) Aliaga. 3-1 (75’) Masqué.ÀRBITRE:Fermosell Pérez.T.G.:als locals Artur i Enric Bernat; i als visitants Montoro i Àlex Alba.T.V.:per doble amonestació al visitant Alberto Garcia (84’).

Vuitena victòria consecutiva de l’Ascó, que segueix a un nivell extraordinari. Contra el Cerdanyola, els de Santi Castillejo en van fer prou amb un quart d’hora per deixar el partit ben encarrilat gràcies a dues dianes.

Els de la Ribera d’Ebre estan en un moment de forma dolç i ja des del xiulet inicial van deixar clar que sortien a guanyar. I així, després d’uns primers minuts de domini, va arribar l’1-0 en una centrada de Roger Escribà que es va enverinar i va sorprendre Miguel Ramos (7’). Sense temps per pair el gol, els vallesans van rebre una nova estocada i Gòdia va fer el segon (15’). Amb el 0-2, però, el ritme va baixar i Aliaga va aprofitar per retallar distàncies per al Cerdanyola (36’).

Animats pel gol, els vallesans van fer un pas endavant en la segona meitat i van dominar sense crear gaire perill. Fins que al 75’, Masqué va deixar el duel vist per a sentència amb el 3-1 definitiu.