futbol

3a divisió

El Terrassa trenca la ratxa de victòries de l’Espanyol B

Gol decisiu. Una diana d’Amantini set minuts abans del final té premi per a l’equip de Cristian García, que posa fi a la sèrie de vuit triomfs consecutius del filial blanc-i-blau

espanyol b 2 terrassa 2

ESPANYOL B:Edu Frias, Pipa (Jordan, 17’), Royo, Iago, Salto, Pol Lozano, Pibe (Cristo, 76’), Álex López, Puado, Bermejo i Doncel (Pedrosa, 81’).TERRASSA:Ortega, Dani Sánchez, Amantini, Guzmán, Àlex Fernández (Fran Piera, 76’), Guti, Daisuke, Yayá, Ferreira, Carlos Martínez (Carlos Martínez, 49’) i Nils Puchades.GOLS:1-0 (5’) Álex López. 1-1 (12’) Carlos Martínez. 2-1 (72’) Pol Lozano. 2-2 (83’) Amantini.ÀRBITRE:Luceño Soriano.T.G.:als locals Doncel, Royo i Pedrosa; i als visitants Àlex Fernández, Amantini i Guti.PÚBLIC:800 persones a la ciutat esportiva Dani Jarque.

Un gol d’Amantini va posar fi a la ratxa de vuit victòries consecutives de l’Espanyol B en un duel molt igualat i amb moltes alternatives. L’equip de David Gallego es manté al capdamunt de la taula, però amenaçat per l’Ascó, mentre que els vallesans refermen la seva candidatura a la quarta posició.

El primer gol no va trigar gaire a arribar, ja que els homes de David Gallego es van avançar gràcies a Álex López, que s’estrenava com a golejador aquesta temporada després d’aprofitar un greu error d’Ortega en la sortida de la pilota.

La intensitat va ser la nota dominant en els primers instants, amb un inici de partit elèctric i amb un Terrassa que no es va desconnectar i que va establir l’empat set minuts després: una jugada per la banda esquerra de l’atac visitant, Carlos Martínez la va transformar en gol gràcies a un toc subtil.

El gol de l’empat va acabar de reafirmar la igualtat que es va veure al terreny de joc, tot i que l’Espanyol B hauria pogut marxar al descans amb avantatge si Iago no hagués perdonat una rematada en el servei d’un córner.

Més alternatives

Després de la represa, els locals van millorar les seves prestacions amb la intenció de sumar la novena victòria seguida, però l’àrbitre va anul·lar un gol a Bermejo per un suposat fora de joc. Qui finalment va tornar a avançar els blanc-i-blaus va ser Pol Lozano que, amb un xut col·locat, va establir el 2-1 que semblava encarrilar l’enfrontament.

El Terrassa va canviar el desenllaç del partit en el tram final. Quan faltaven set minuts per arribar al noranta, Amantini va empatar en una jugada d’estratègia després de pentinar una falta lateral. Encara així, el local Royo va tenir el 3-2 en una cavalcada per la banda, però Ortega ho va evitar amb una aturada salvadora.