Girona

Javi Calleja

Entrenador del Vila-real

“Han anat endavant i ens han fet patir molt”

El Vila-real va mostrar una superioritat indiscutible en el començament del partit i va treure molt de suc de pilotes a l’esquena de la defensa del Girona. Preguntat per si ho tenien estudiat, Javi Calleja va respondre: “Sí, procurem estudiar els rivals. Teníem una idea clara de com els podíem fer mal i ens ha sortit bé durant mitja hora.” El tècnic va considerar fonamental el començament del partit: “Sabíem que els inicis del Girona eren forts, però hem tingut personalitat i hem sabut interpretar molt bé el joc. Sabíem que tenen carrilers profunds i que els podíem fer mal a l’espai, i el 0-2 ens ha donat tranquil·litat.” Calleja, però, va reconèixer la millora del Girona a partir del 0-2, i especialment en la segona part. “A partir del minut 30, ells s’han abocat més al nostre camp i també han tingut accions a pilota parada, que sabien que era un dels seus forts. A la segona part, ells han arriscat més, han anat endavant i, tot i que hem tingut alguns contraatacs per marcar, ens han fet patir molt, fins a l’últim minut.”

Calleja va intentar argumentar la diferència entre la primera part, amb molt joc dels seus migcampistes, i la segona, de color local. “Amb dos davanters, ens fixaven més la defensa. Ens ha fet retrocedir i han cregut més en les seves possibilitats. També és un tema mental. Han anat endavant i hem tingut més dubtes, no donàvem continuïtat al joc. Ens interessava tenir més pausa perquè no teníem el partit sota control”, va reconèixer. El madrileny, que ha guanyat els dos partits com a tècnic del primer equip, va valorar el paper de Bakambu: “Se l’ha d’aprofitar. És un jugadoràs. A part de la capacitat golejadora, ens dona moltes variants, moltes línies de passada i moltes solucions.”

EL COMENÇAMENT

“Hem interpretat bé el joc, amb personalitat, i els hem sabut fer mal a l’espai”

LA SEGONA PART

“Ens han fet endarrerir i ens han generat dubtes. Faltava continuïtat”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)