Girona

Atents a l’últim partit

Al pou. El Girona caurà en zona de descens si el Las Palmas puntua aquest vespre a casa contra el Celta. La tercera derrota consecutiva a Montilivi deixa els de Machín amb sis punts

El Girona ja va disputar l’anterior jornada, abans de la segona aturada, amb el risc d’acabar-la en zona de descens, però se’n va sortir després de puntuar a Balaídos i que ni l’Eibar ni el Las Palmas puntuessin. Una jornada més tard, i després de la tercera derrota seguida a Montilivi, el Girona torna a tenir l’amenaça a sobre, però s’haurà d’esperar a l’últim partit per aclarir-ho. Els gironins estaran atents al duel entre el Las Palmas i el Celta, a l’estadi Gran Canària (21 h), que tanca la jornada. Si els canaris puntuen, superaran els gironins –ara tots dos tenen sis punts, però la diferència de gols situa els de Machín per sobre– i els faran caure en zona de descens.

El Girona acumula sis punts en vuit jornades, després d’haver encaixat contra el Vila-real la tercera derrota consecutiva davant la seva afició. El calendari en l’arrencada a casa és duríssim, perquè després de les visites del Sevilla (0-1), el Barça (0-3) i el Vila-real ahir, el pròxim visitant serà el Real Madrid, per Sant Narcís. Amb l’1-2 d’ahir, el Girona iguala la pitjor sèrie de derrotes consecutives a casa des que és a la LFP. L’anterior sèrie va ser durant la segona volta de la temporada passada, contra el Cadis (1-2, jornada 30), el Rayo Vallecano (1-3) i l’UCAM (1-2).

Amb sis punts, el Girona tancarà la jornada dissetè o divuitè. Per sota, i pendent del resultat del Las Palmas, els dos pitjors equips de la lliga van fer un altre pas enrere, ja que tant l’Alavés (0-2 contra la Real Sociedad) com el Màlaga (0-2 contra el Leganés) van perdre a casa. Els andalusos tenen un sol punt i els vitorians, tres. Per damunt del Girona, el seu pròxim rival, el Deportivo, l’avantatja de dos punts, després de l’empat a Eibar. L’única manera d’atrapar-lo, per tant, serà guanyant-lo dilluns a Riazor.

EL PRÒXIM RIVAL

El Deportivo té dos punts més i l’única manera d’atrapar-lo és guanyant a Riazor

PER SOTA

El Màlaga, amb un sol punt, i l’Alavés, amb tres, van fer passos enrere a casa

LA PITJOR SÈRIE

El Girona iguala la ratxa de tres derrotes seguides com a local del curs anterior
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)