3a divisió FEF

El filial del Reus continua dolç

En dos extrems. Els roig-i-negres es consoliden en la zona de promoció, mentre que el Castelldefels continua en descens

REUS B 2 CASTELLDEFELS 0

REUS B:Sillero; Márquez, Torre (Guerrero, 70’), Mañé, Miranda, Modest, Xavi Jaime, Dome (Marcel, 64’), Roger (Sergey, 85’), Jordi Oribe i Xavi Fabra.CASTELLDEFELS:Manu Martín; Juanito, Joan Castillo (Kevin, 80’), Kilian, Alegre, Joel Coch, Bermúdez (Santi Triguero, 65’), Gibert, Pedro Bilbao, Joel Lasso (Sergi Cabré, 80’) i Aumatell.GOLS:1-0 (36’) Kilian, en pròpia porteria. 2-0 (77’) Roger.ÀRBITRE:Fernández Morillo.T.G.:Als locals Torre i Xavi Jaime; i als visitants Alegre i Joel Coch.

El filial del Reus viu un moment dolç i ahir va sumar una nova victòria per consolidar-se en la zona de promoció d’ascens. Els roig-i-negres van ser superiors en la primera meitat i van saber aguantar les escomeses del Castelldefels en la segona.

A pesar de la forta pressió visitant, el Reus B es va fer, des de l’inici, amo i senyor de la possessió de la pilota i va gaudir de la majoria d’ocasions del primer temps, tot i que tampoc en van ser moltes. El gol, però, va arribar en una jugada desafortunada dels visitants, ja que va ser Kilian qui es va introduir la pilota a la seva pròpia porteria (36’). En la represa, però, els mariners van sortir amb un altre aire i van buscar el gol amb més èmfasi. Però els de Lluís Albesa van saber aguantar bé i amenaçar els espais que deixaven els visitants. I en el 76’, després d’una gran jugada col·lectiva, Roger va sentenciar el matx.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)