Girona

Al camp del Llevant, a les 12 del migdia

Jornada 11. El Girona jugarà el diumenge dia 5 de novembre al Ciutat de Llevant

El Llevant-Girona de l’onzena jornada de la lliga de primera ha estat fixat per al diumenge 5 de novembre a les 12 del migdia. És un dels tres horaris que el Girona no havia estrenat, juntament amb el de les 13 h de dissabte i el de 18.30 h, que tant pot ser en dissabte com en diumenge. L’onzena jornada no serà de quatre dies, sinó de tres. Començarà amb el partit que oferirà Gol divendres, el Betis-Getafe, però aquesta vegada no hi ha cap enfrontament programat per al dilluns (la jornada es clourà el diumenge al Bernabéu amb el Madrid-Las Palmas, a les 20.45 h).

Quatre partits fixats

Amb els horaris de l’onzena jornada, el Girona ja té configurat un calendari de partits que s’iniciarà dilluns a Riazor (21 h), continuarà dijous a Montilivi en el partit de copa contra el Llevant (20.30 h), seguirà el diumenge de Sant Narcís amb la visita del Real Madrid (16.15 h) i finalitzarà amb el primer partit del mes de novembre contra el Llevant (12 h). El proper horari que el Girona coneixerà serà el del partit que ha de disputar a Montilivi contra la Real Sociedad el cap de setmana del 18 i 19 de novembre (la lliga de primera es tornarà a aturar el cap de setmana anterior, el de l’11 i 12).

L’horari més habitual per al Girona en la seva estrena a primera ha estat fins ara el de les 16.15 h (quatre cops), seguit de les 20.15 i les 21 h (dos cops). El Girona també haurà jugat un cop al migdia, a les 20.00 i a les 20.45 h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)