Barça B

futbol

Youth League

Classificació encarrilada

Youth League. La còmoda golejada del Barça i la derrota de la Juventus fan que els blaugrana tinguin molt a prop acabar líders i saltar-se l’eliminatòria dels setzens de final

barça 5 olympiacòs 0

BARCELONA:Peña; Chumi (Edgar Fernández, 75’), Comas, Mingueza (Roman, 72), David Alfonso; Monchu (Calavera, 72’), Collado, Vila; Carles Pérez, Riqui Puig i Quique.OLYMPIACòS:Chatziioannidis, Lamprou, Agiotis, Galoupis (Tsirigotis, 76’); Kostanasios, Peios (Rama, 46), Tserkonis, Vrousai (Fytopoulos, 53’); Xenitids i Voilis.GOLS:1-0 (28’) Carles Pérez. 2-0 (45’) Monchu. 3-0 (70’) Quique. 4-0 (80’) Carles Pérez. 5-0 (88’) Riqui Puig.ÀRBITRE:Rob Harvey.T.G.:al visitant FytopoulosT.V.:al visitant Lamprou (44’), per doble amonestació.PÚBLIC:uns 300 espectadors al Miniestadi.

La jornada va resultar rodona per al Barça, que ahir va fer un pas decisiu per continuar el seu camí en la Champions League juvenil. La golejada incontestable de l’equip de Gabri contra un desastrós Olympiacòs, combinada amb la derrota de la Juventus, fins ahir principal perseguidor, dona tranquil·litat als blaugrana. Quan falten tres jornades, estan a un pas d’assegurar-se el lideratge, fet que els donaria l’accés als vuitens de final per la via ràpida.

En l’aspecte classificatori, la situació del Barça és ideal, però és que, a més, els blaugrana van solucionar un dels principals maldecaps, la falta de gol. El gran protagonista en aquest apartat va ser Carles Pérez, habitual amb el Barça B, però que ahir va col·laborar a la golejada del juvenil inaugurant el marcador i signant al final un doblet. Pérez va desencallar un partit que, com havia dit Gabri, s’havia de madurar. De nou, els blaugrana van ser fidels al seu plantejament habitual amb la pilota com a protagonista i es van trobar un rival que es va parapetar al darrere sense cap intenció d’atacar. Tot i que la primera ocasió del partit, un xut de Collado, va arribar ben aviat (3’), al Barça li va costar ben bé 25 minuts repetir una acció de perill. En aquest cas, una passada en profunditat de Mingueza cap a Carles Pérez va ser definitiva perquè l’atacant provés les habilitats del porter de l’Olympiacòs, que van resultar ser nul·les.

Amb el gol, el Barça havia fet el més difícil: obrir la llauna davant una defensa tancada. I el partit va quedar vist per a sentència abans del descans: primer quan l’àrbitre va expulsar el central Lamprou i en la falta consegüent Monchu va marcar el segon gol; i després quan l’Olympiacòs no va mostrar cap interès a sortir del seu mig del camp. Així, en el segon temps, el Barça va anar tocant i tocant la pilota fins que els gols van arribar: dos dels tres restants van ser des de l’àrea petita.

ELS VESTIDORS

Havíem de tenir paciència, tocar la pilota i esperar el moment per fer el primer gol
Gabri Garcia
entrenador del barça
Sabíem que era un partit important, amb bon joc, i tot i les lesions l’hem pogut tirar endavant
Carles Pérez
atacant del barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)