3a divisió FEF

Ratxa frenada a Terrassa

Vuit triomfs seguits. L’Ascó no passa de l’empat, després de vuit victòries consecutives, contra el conjunt vallesà, que queda encallat en la zona mitjana de la classificació

terrassa 1 ascó 1

TERRASSA:Ortega; Dani Sánchez, Yaya Sidibe, Valls, David López, Àlex Fernández (Carreón, 80’), Guzmán, Raúl Torres; Daisuke, Puchades (Piera, 58’) i Civil.ASCÓ:Sergio López; Pato, Socías, Héctor Rodríguez, Artur, Sergio Moreno, Peke (Bernat, 87’), Roger Escribà, Héctor García (Guiu, 61’), Masqué (Bertomeu, 74’) i Cheik.GOLS:1-0 (17’) Raúl Torres. 1-1 (39’) Sergi Moreno.ÀRBITRE:Albelda Barcena.T.G.:als locals Àlex Fernández, Valls, Piera i David López, i als visitants Héctor Rodríguez, Roger Escribà i Cheik.PÚBLIC:587 espectadors a l’Estadi Olímpic.

La ratxa triomfal de l’Ascó va quedar liquidada a Terrassa. Vuit triomfs consecutius després, els verds van sumar un punt contra el conjunt vallesà, que està fart d’empatar. Cinc empats consecutius han deixat els de Cristian Garcia en la mitja taula.

El partit hauria pogut tenir un guió radicalment diferent en els primers segons, quan l’àrbitre va perdonar una falta clara a un central de l’Ascó quan Daisuke encarava a Sergio López al balcó de l’àrea. Era l’últim home, però no només no va ser expulsat, sinó que no va ser castigat ni amb falta. Allà va començar un reguitzell d’accions que van crispar un Olímpic molest amb la permissivitat als visitants, dins i fora l’àrea. Els homes de Cristian García, però, volien centrar-se en el futbol. Nils, en un córner, va firmar l’avís previ al gol local dels egarencs. El va firmar Raúl Torres, que va rematar de primeres amb l’esquerra una bona acció de Daisuke per la dreta.

Lluny d’esperonar l’Ascó, el gol local va donar més autoritat a un Terrassa que va buscar el segon. Civil i Raúl Torres van avisar, però quan la lògica feia preveure que era qüestió de minuts que arribés el 2-0, Sergi Moreno va inventar-se una genialitat. Del no-res, d’una pilota elevada que va rebre d’esquena, va treure’s una volea a la mitja volta que va superar Ortega per acabar entrant per l’escaire. Era la primera rematada entre els pals dels de Santi Castillejo.

Després de la represa, els visitants van intentar guanyar metres amb jugades a pilota aturada, però ràpidament els egarencs van refer-se i van aconseguir portar la iniciativa. L’Ascó, però, es defensava amb ordre, i limitava els seus atacs en accions aïllades al contraatac. El Terrassa va intentar-ho de totes les maneres possibles, però els seus atacs, sovint precipitats, no van tenir l’encert que sí que va tenir un Ascó que manté el somriure després d’un partit en què va patir de valent.

LES REACCIONS

Hem estat bé al primer temps. N’hem tingut alguna de clara però no hem estat capaços de vèncer
Cristian Garcia
entrenador del terrassa
Ha estat una mica injust aconseguir l’empat abans del descans, quan ells havien fet més
Santi Castillejo
entrenador de l’ascó
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)