Territorial

El Barça allibera Gabri perquè entreni a Suïssa

Div. hon. juvenil. El conjunt blaugrana fa oficial la marxa del tècnic al Sion

El Barça va anunciar ahir que ha arribat a un acord amb el Sion per alliberar els entrenadors del seu juvenil: Gabri Garcia i Albert Jorquera. El conjunt blaugrana va posar totes les facilitats a la decisió dels responsables de l’equip de marxar del conjunt blaugrana i fer el salt cap a la primera divisió suïssa. El Barça anunciarà avui els nous entrenadors de l’equip.

D’aquesta manera, Gabri tanca una etapa de dues temporades i escaig al capdavant del juvenil A del Barça. La màxima consecució del tècnic amb l’equip ha estat arribar a la final a quatre de la Youth League la temporada passada. Enguany, l’equip és segon en la lliga i immaculat en la fase prèvia de la Champions League. Ara, l’entrenador sallentí començarà una nova etapa com a primer entrenador en el futbol professional en un club que coneix bé, ja que va jugar al Sion una temporada abans de retirar-se al Lausana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)