2a divisió FEF

El Cornellà menys efectiu

Bona imatge. Els de Jordi Roger ofereixen una gran imatge contra un dels gallets de la categoria però no encerten la porteria del rival

cornellà 0 Elx 1

CORNELLÀ:Craviotto; Pere, Valentín, Edgar, Maureta; Reche (Cortés 85’), Pep Caballé (Nestor 72’), Gómez, Marc Caballé (Sascha 72’), Fito Miranda; i Enric Gallego.ELX:José Juan; Tekio, Albacar, Golobart, Verdú (Primi 17’); Manu, Iván Sánchez (Nino 75’), Provencio; Benja (Samba 63’), Peris i Sory.GOLS:0-1 (45’) Iván Sánchez.ÀRBITRE:Varón Aceitón.T.G.:als locals Pere Martínez i Reche.PÚBLIC:Uns 800 espectadors.

Un gol al límit del descans va permetre a l’Elx emportar-se els 3 punts del Nou Municipal. Els locals ho van intentar fins al xiulet final sense sort.

L’inici va ser frenètic en el Nou Municipal amb un Cornellà molt motivat. Pep Caballé va tenir la primera acció de perill en una jugada en què va voler superar per dalt José Juan. Poc després, Benja va perdonar el gol per a l’Elx després d’una centrada de Sory que el va deixar pràcticament sol. El partit avançava amb un ritme molt alt i Enric Gallego, en el quart d’hora, després d’un potent tret, també va fregar el gol. En una de les ocasions més clares del primer temps, de nou Enric Gallego va poder marcar, però va estavellar la pilota al travesser. Abans del descans, Provencio va posar a prova Craviotto, però el porter del Cornellà va respondre refusant la pilota. I quan l’afegit ja s’acabava, Iván Sánchez va fer una paret amb Benja i va obrir la llauna (0-1).

En el segon acte, els de Jordi Roger van sortir a mossegar i van tenir dues ocasions clares mitjançant Enric. En el 70’, i després d’un error dels visitants, Pere Martínez va estar a uns centímetres de marcar però un defensor de l’Elx va salvar en la mateixa línia de gol. Els verds ho van intentar amb més cor que cap i el marcador no es va moure.

LES REACCIONS

Jugant així hauríem de guanyar en el descans per 2-0 la majoria d’equips de la lliga
Jordi Roger
entrenador del cornellà
Aquests camps són un patiment continu. És una gran injecció de moral guanyar contra el Cornellà