L’Horta resisteix i s’endú el triomf amb una fuetada d’Édgar

3a divisió. El Cerdanyola va tenir el domini però els visitants es van mostrar més encertats

CERDANYOLA 1 HORTA 2

CERDANYOLA:Miguel Ramos, Édgar, Alberto, Àlex Alba, Peña, Juli, Pau López, Dani Martí, Demba (Roger, 55’), Montoro (Mario Roque, 67’) i Jonatan Toledo (Rubén, 70’).HORTA:Andrés, Salva, Javi Morales, Guillem, Santolalla, Castillo, Jota (Genís, 88’), Édgar, Nolla (Gueri, 68’), Adri Lledó i Arranz (Coro, 74’).GOLS:0-1 (18’) Guillem. 1-1 (44’) Juli, de penal. 1-2 (86’) Édgar.ÀRBITRE:Romero Freixas.T.G.:Al local Alberto; i als visitants Édgar, Adri Lledó i Morales.T.V.:Per doble amonestació, al local Dani Martí (82’).PÚBLIC:Uns 900 espectadors.COMENTARI:Si l’encert en els últims minuts havia girat l’esquena a l’Horta en diversos partits, a les Fontetes els de Nacho Castro van tenir la fortuna d’emportar-se el triomf gràcies a un potent xut d’Édgar en els últims minuts. En la primera part va ser el Cerdanyola el que va avisar primer amb un gol anul·lat a Demba tot just començar, però passat el quart d’hora, el visitant Guillem va aprofitar el rebuig de Miguel Ramos en una falta de Nolla per inaugurar el marcador (18’). El gol no va afectar els vallesans, que finalment van trobar el premi en un penal transformat per Juli just abans del descans. Després de la represa, el Cerdanyola va continuar tenint les millors ocasions –la més clara, un xut a fora de Montoro–, però en el 86’ Édgar va fer l’1-2 i els locals ja no van tenir temps per reaccionar.