Remuntada de l’Hospitalet per assaltar el segon lloc

En la segona part. Els canvis dels locals capgiren el resultat després del gol inicial de la Pobla

L’HOSPITALET 3 POBLA DE MAF. 1

L’HOSPITALET:Sergi Puig, Sierra, Eudald, Losada (Manzi, 57’), Savall, David, Cristian Gómez, Canario (Velillas, 67’), Agi, Edipo (Imaz, 75’) i Ripoll.LA POBLA DE MAFUMET:Perales, Valentín, Dani Hernández, De Nova, Arturo, Jesús (Adri, 82’), Prats, Éric, Ricky, Ballesteros (Gabri, 76’) i Riad (Gestí, 89’).GOLS:0-1 Pol Ballesteros (49’). 1-1 (63’) De Nova, en pròpia porta. 2-1 Imaz (78’). 3-1 Agi (91’).ÀRBITRE:Masip Vidal.T.G.:al local Ripoll; i als visitants Ricky i Riad.PÚBLIC:Uns 500 espectadors.COMENTARI:L’Hospi va sumar el quart triomf seguit i ja és segon abans de visitar el líder. Els de Molist no van tenir una tasca fàcil contra la Pobla, que va avançar-se en el marcador. Després d’un primer temps sense gaires ocasions, els tarragonins van inaugurar el marcador en una bona acció col·lectiva que va resoldre Pol Ballesteros (49’). L’Hospi hauria pogut empatar amb un cop de cap de David (53’), però va ser arran de l’entrada de Manzi primer i d’Imaz després que la decoració va canviar. De fet, l’uruguaià va col·laborar en el gol de l’empat en un servei de banda (63’), i Imaz va consumar la remuntada amb una falta que va picar en un defensa i que va sorprendre Perales (78’). Ja en el temps afegit, Agi va arrodonir el triomf amb una acció individual fantàstica que va estavellar al pal, per bé que ell mateix va recollir el refús per marcar.