3a divisió FEF

Entonats per al gran repte

3a divisió. L’Hospitalet afrontarà la visita clau de demà al camp de l’Espanyol B havent recuperat la solvència: ha encadenat quatre victòries i ha obert forat respecte als perseguidors

L’Hospitalet va començar l’octubre exhibint algun dubte. L’empat contra el Castelldefels i la derrota contra el Reus B, dos resultats que es van produir a casa, van demostrar que no tot serien flors i violes. L’equip, en tot cas, es va reactivar i, des de llavors, tot han estat alegries. Els de Xavi Molist han encadenat quatre victòries i s’han situat segons, amb 7 punts respecte al cinquè. Els riberencs, amb tot, tenen ara un repte majúscul: mantenir aquesta línia ascendent les pròximes dues jornades, en què s’enfronten amb els dos rivals més directes: l’Espanyol B (1r) i l’Ascó (3r).

Després de derrotar la Pobla de Mafumet, al vestidor es respirava una mescla de satisfacció i autocrítica, ja que l’Hospi va tenir algun mal moment. “El joc no em satisfà al 100%, però l’important és guanyar, que estem a dalt i que l’equip ha fet una bona feina”, va explicar el tècnic, Xavi Molist, que remarca el potencial ofensiu del seu equip: “Volem jugar millor, però hem fet una bona feina al darrere i seguim bé ofensivament.” Respecte a la cita de demà al camp de l’Espanyol B, que encara no ha perdut, Molist té clar que caldrà solvència: “És un filial amb molts bons jugadors, gent ràpida que et mata si té espais. Haurem de corregir alguna cosa perquè no en tinguin.” L’atacant Agi remarca el valor de donar continuïtat al bon moment: “Avantatgem de 7 punts el quart, ara hem d’intentar mantenir la segona plaça i retallar distàncies amb l’Espanyol B.”

LES FRASES

Volem jugar millor, però estem fent una bona feina i al final el que compta són els resultats
Xavi Molist
ENTRENADOR DE L’HOSPITALET
Era important guanyar, avantatgem de 7 punts el quart. Hem de mantenir el segon lloc
Agi Dambelley
davanter de l’hospitalet

L’Hospi fitxa Rodri (Llagostera)

El central Sergio Rodríguez, Rodri, es va desvincular ahir del Llagostera, amb el qual ha jugat poc des que hi va arribar l’estiu del 2016 per culpa d’una lesió, i va fitxar per l’Hospitalet. Coincidint amb l’inici de l’actual pretemporada, Rodri va culminar la recuperació, però la falta d’oportunitats per entrar en els esquemes d’Òscar Álvarez i l’oferta de l’Hospitalet han portat al canvi d’aires del futbolista mataroní, de 33 anys i que va arribar a jugar a primera amb el Barça i, més recentment, amb l’Hèrcules i el Rayo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)