Reus

L’hora de la reivindicació

Reus. L’equip roig-i-negre anhela fer un pas endavant per demostrar que pot aspirar a objectius ambiciosos i veu la visita de l’Sporting, tercer classificat, com l’oportunitat perfecta

El Reus no és conformista. La temporada passada, la del debut a segona A, va aconseguir la permanència amb solvència i ja va avisar que per a l’actual campanya volia fer un pas més. Després de dotze jornades, les bases estan assentades, amb l’equip sòlid com el curs passat, en progressió pel que fa a l’efectivitat golejadora i situat a la zona mitjana. Li falta fer un cop de puny sobre la taula per demostrar que se’l pot comptar en la lluita per objectius ambiciosos. I també per creure-s’ho. Aquest vespre, la visita de l’Sporting, un dels equips que prové de primera i tercer classificat, és l’oportunitat perfecta per reivindicar-se.

De moment, la dificultat d’acumular punts com a local dificulta el creixement del Reus. Només ha guanyat un dels sis partits que ha disputat al seu estadi, l’11 de setembre contra el Numància. Des de llavors, tres empats i una derrota en partits ben competits però amb falta d’encert. En va tenir més la setmana passada, en la visita del Valladolid, però va ser insuficient per guanyar (2-2). Ara, el segon partit consecutiu a casa ha de servir per fer bo aquell punt.

Serà la segona vegada que el Reus i l’Sporting es veuen les cares aquesta temporada. El 6 de setembre, també a l’estadi roig-i-negre, l’equip asturià va derrotar el Reus per la mínima en la primera eliminatòria de la copa (0-1). Aquell dia, l’equip d’Aritz López Garai va desaprofitar dos penals i el rival en va fer prou amb un gol de Nacho en la segona part. Tot i que en la copa no va passar de la següent fase, eliminat pel Numància, l’Sporting ha seguit una trajectòria regular en la lliga, amb dues derrotes en dotze partits. En les últims cinc jornades, ha obtingut onze punts.

LA PRÈVIA

De l’Sporting em preocupa una mica tot. Té potencial, plantilla, entrenador i afició per creure en l’ascens, que és el seu gran objectiu
Aritz López Garai
entrenador del reus
El Reus és un equip molt seriós, que juga molt junt i al qual costa fer-li gols. Encara és aviat per veure on poden estar els equips al final
Paco Herrera
entrenador de l’sporting

Vítor anirà convocat per primer cop

Aritz López Garai va explicar ahir que té previst incloure en la llista de convocats, que no dona fins avui mateix, el portuguès Vítor Silva, que fins ara ha estat absent pels problemes al genoll dret que arrossega des de fa temps. “Ja fa dies que està entrant en la dinàmica de grup, d’una manera ja molt regular. És un bon dia perquè vingui convocat, entri en la dinàmica dels partits i, si és necessari, surti a jugar una estona en la segona part”, va explicar el tècnic del Reus, que considera que, si està en plena forma, el mitjapunta portuguès els donarà molt coses en atac. López Garai no va descartar ahir la presència de Lekic, que ha evolucionat molt bé del trencament fibril·lar que es va fer fa dues setmanes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)