3a divisió FEF

L’Espanyol B no troba cap rival que li faci ombra

Ni el segon classificat. Un gol de Max vora el final manté intacta la tirania dels blanc-i-blaus, que afermen encara més el lideratge amb un triomf contra l’Hospi, el principal candidat

espanyol b 2 l’hospitalet 1

ESPANYOL B:Edu Frías, Víctor (Iago, 82’), Pedrosa, Salto, Lluís, Pol Lozano, Moha, Álex López, Bermejo (Max, 75’), Puado i Doncel (Jordan, 71’).L’HOSPITALET:Sergi, Ñoño, Sierra, Savall, David, Òscar (Edipo, 82’), Velillas (Canario, 76’), Agi, Losada, Cristian i Manzi (Ripoll, 62’).GOLS:1-0 (20’) Puado. 1-1 (54’) Ñoño. 2-1 (77’) Max.ÀRBITRE:Albelda Barcena.T.G.:Al local Pol Lozano, i als visitants Velillas, Ñoño i Òscar.PÚBLIC:800 persones a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

La Ciutat Esportiva Dani Jarque va vestir-se de gala per rebre un partit d’altura que no va decebre ningú. El líder, l’Espanyol B, rebia el fins ahir segon classificat en un duel marcat per dues parts ben diferenciades. Els homes de David Gallego van sortir al camp a totes i sense especular, amb la intenció d’anotar el primer gol de seguida. Amb aquest plantejament no van trigar gaire a arribar les ocasions locals: Pol Lozano, amb un xut amb rosca des de la frontal, i després Bermejo, amb un mà a mà, ho van intentar però van trobar un Sergi molt inspirat.

Davant el vendaval blanc-i-blau va arribar l’1-0. Acció per la banda dreta, on Doncel va assistir a l’interior de l’àrea per l’arribada de Puado, que no va perdonar. Instants més tard, els homes de David Gallego van seguir mostrant un alt bagatge ofensiu, fins al punt que Bermejo va estar ben a prop de fer el segon. L’Hospitalet seguia aguantant com podia, replegant-se al darrere i buscant la velocitat per banda d’Agi i Manzi.

De menys a més, els jugadors de Xavi Molist van poder recuperar la possessió de la pilota en una segona meitat amb més igualtat, i on els visitants van poder empatar després que Ñoño materialitzés en gol una falta directa. Tot i l’empat al marcador i que l’Hospitalet es començava a despertar, finalment va arribar el 2-1: Max, que acabava d’entrar al terreny de joc, va aprofitar una assistència dins l’àrea de Puado. La tensió es va apoderar dels darrers minuts, però els de Gallego van mostrar-se molt segurs i, fins i tot, Moha va poder sentenciar.

ELS VESTIDORS

Hem aconseguit només tres punts. Encara és aviat i queda molta lliga per jugar
David Gallego
entrenador de l’espanyol b
Hem sortit pitjor en el primer temps i després hem fet un pas endavant i s’ha igualat el partit
Xevi Molist
entrenador de l’hospitalet
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)