2a divisió FEF

El Peralada torna a perdonar

2a divisió B. El filial del Girona fa una bona primera part però acaba derrotat amb una diana en el 87’

Ontinyent 1 Peralada 0

ONTINYENT:Campos, Albiol, Verdú, Susso, Carrasco, Juanan, Rubio (Keita, 57’), Anaba, Raúl González (Soler, 83’), Fran Machado (Miguel, 68’) i Tito.PERALADA:Gianni, Maxi Villa, Bambo, Vallho, Pablo Carbonell, Montes (Boniquet 90’), Romero (Cesc Clotet, 59’), Paik (Pol Blay, 76’), Andzouana, Soni i Joel Arimany.GOLS:1-0 (87’) Juanan.ÀRBITRE:Lou Ballano.T.G.:Als locals Anaba i Albiol; als visitants Andzouana i Bambo.T.V.:Cap.PÚBLIC:Uns 500 espectadors a l’estadi El Clariano d’Ontinyent.

El Peralada va perdre per la mínima a El Clariano (1-0) contra l’Ontinyent. Un gol de l’atacant Juanan a les acaballes (87’) va impedir al filial del Girona treure el cap del descens directe a tercera.

En els primers minuts, el Peralada va disposar de les millors ocasions de gol. L’equip dirigit per Arnau Sala va sortir damunt del terreny de joc amb caràcter i disposat a tenir la pilota i portar la iniciativa tot i jugar a domicili. En el 6’, Paik ho va provar amb un xut sec que Campos va refusar a córner. A la sortida d’aquest servei de cantonada, Andrés Romero també es va veure amb cor d’armar un xut que va sortir a prop del pal. Arran de les dues ocasions del filial del Girona, l’Ontinyent va despertar i també va posar a prova Gianni, una vegada més segur i brillant sota els pals. Raúl González i Juanan van ser els protagonistes de les arribades més clares dels locals, que tornarien a veure com el Peralada premia de nou l’accelerador per tornar a disposar d’ocasions en el tram final de la primera part.

El central del conjunt de l’Alt Empordà, Bambo Diaby, va gaudir de tres ocasions molt clares. La primera després d’un fort xut des de la frontal, que va obligar el porter local a estirar-se per rebutjar amb els dits, la segona a través d’una deixada de Vallho amb el cap –Campos va reaccionar i refusar de meravella– i la darrera ja a les acaballes del primer acte després d’un córner que va acabar rematant el mataroní per damunt del travesser.

Juanan ho decanta

La segona part va començar sense un clar dominador. Si bé el Peralada era l’equip que més proposava amb la pilota als peus, l’Ontinyent, amb les seves armes, també intentava fer treballar la defensa peraladenca i el porter Gianni. L’exjugador del Peralada, Keita, ho va intentar en el 61’ com l’exintegrant de l’Olot, Tito Malagón, en el 65’. El porter lloretenc ja va salvar el primer de l’Ontinyent en el 71’ després d’una rematada de Juanan que també podia haver tocat fins i tot el pal, la més clara del partit i el preludi del gol local en el 87’, quan una internada del mateix Juanan va acabar en gol gràcies al xut creuat del davanter.

Totes les derrotes són doloroses. Hem jugat de tu a tu al rival i hem fet una bona primera part, però el seu porter ha estat excel·lent
Proposem amb la pilota, disposem d’ocasions però no la fiquem a dins. Els rivals no perdonen
Xavi Punsí
segon tècnic del Peralada

La victòria a domicili es resisteix

El Peralada continua sense poder estrenar la casella de victòria jugant com a visitant a segona B. El conjunt de l’Alt Empordà ha estat molt a prop de fer-ho en diversos partits, però la malastrugança o el fet de no aprofitar les diverses ocasions que genera estan penalitzant molt l’equip dirigit per Arnau Sala i Xavi Punsí, que abans de l’enfrontament d’ahir havien aconseguit esgarrapar tres empats a fora –contra el Sabadell (2-2), en la sisena jornada; el Deportivo Aragó (1-1), en la vuitena, i contra l’Atlètic Balears (0-0) en l’onzena–. El Peralada tenia una bona possibilitat de sumar tres punts que el situessin fora del descens directe –com a molt podia superar el Llagostera i instal·lar-se en la setzena plaça, de promoció de permanència–, però continuarà a la part baixa després de sumar només un punt de nou possibles en set dies.