2a divisió FEF

futbol

2a divisió b

Enric, la joia de bronze

Imparable. Un ‘hat-trick’ del davanter dirigeix el Cornellà a la victòria i talla la ratxa victoriosa del Sabadell, que simplement no va obtenir resposta al vendaval del golejador

cornellà 3 sabadell 0

CORNELLÀ:Craviotto; Pere, Valentín, Edgar, Borja; Fall, Reche (Gómez, 58’), Pep Caballé, Marc Caballé, Fito (Jaume Batista, 80’); i Enric (Sascha, 68’).SABADELL: Roberto; Dani Gómez (Gai Assulin, 66’), Trápaga, Migue, Aleix Coch; Alasana (Migue García, 54’), Víctor, Pol Moreno; Felipe Sanchón, Ángel, Adri Díaz (Marc Martínez, 57’).GOLS:1-0 (21’) Enric. 2-0 (49’) Enric. 3-0 (64’) Enric.ÀRBITRE: Mena Gimeno. T.G.:als visitants Alasana i Dani Gómez.PÚBLIC: Uns 900 espectadors al Municipal de Cornellà.

Un Cornellà, molt superior, no va donar cap opció al Sabadell. La gran actuació d’Enric Gallego, amb un hat-trick, va tallar la ratxa triomfal dels arlequinats i va posar el seu equip un altre cop entre els candidats a entrar a la promoció d’ascens. Gran i contundent triomf del conjunt del Baix Llobregat contra un equip que no va poder fer res i que es va mostrar definitivament inferior als homes de Jordi Roger, dominadors de l’enfrontament al llarg dels 90 minuts.

El partit va començar amb intensitat. Els primers compassos van ser de tempteig però al cap de 10 minuts el Cornellà ja hauria pogut avançar-se mitjançant Edgar però Roberto, amb una mà providencial, va evitar la diana. El partit anava avançant i eren els locals qui feien anar les regnes del joc. Per això, en el minut 21, Enric Gallego va fer justícia al que s’estava veient en el terreny de joc i va saltar més que ningú en un servei de cantonada per marcar el primer gol de la tarda. Amb el Sabadell grogui, de nou va destacar la figura del porter Roberto, que va estar atent per evitar el segon gol dels verds després d’un altre cop de cap d’Edgar en la sortida d’una falta lateral. El Cornellà, de nou, molt actiu en l’estratègia. El primer temps avançava i el Sabadell era incapaç de reaccionar però el tempteig es mantenia ajustat quan es va arribar al temps de descans.

Després de la represa, els de Jordi Roger van tornar a colpejar primer i van encarrilar el joc. Una vegada més Enric Gallego, rematant des del segon pal gràcies a una badada defensiva de l’equip visitant, va fer pujar el segon gol a l’electrònic del Nou Municipal. A partir d’aquí, els locals no van donar cap opció al seu rival i no van deixar de buscar la tercera diana que sentenciés definitivament el partit. Així va ser com Enric, una vegada més, va tornar a demostrar la seva eficàcia en la porteria rival en una recuperació a camp rival que li va permetre afusellar Roberto en el mà a mà. D’aquesta manera, el davanter va anotar el seu tercer gol de la tarda, i el catorzè de la temporada, erigint-se en el màxim golejador indiscutible de tota la categoria.

El Cornellà ha sigut superior al Sabadell, del minut 1 al 90. La estratègia ens ha fet molt mal. Merescut
Toni Seligrat
entrenador del sabadell
Hem tingut més ocasions i efectivitat. Avui [per ahir] el futbol ha estat just amb nosaltres
Jordi Roger
entrenador del cornellà
Cal felicitar els jugadors. Hem tornat a fer un gran partit a casa contra un gran equip i crec que els hem passat per sobre