El Cerdanyola frena la progressió del Vilafranca

De córner. Els vallesans s’aferren a la pilota aturada per aconseguir els punts

cerdanyola 2 vilafranca 0

CERDANYOLA:Del Rio, Dani Martí, Alberto, Álex Alba, Javi González, Rubén, Pau López, Juli, Aliaga (Alan, 86’), Montoro (Roger, 73’) i Roque (Demba, 82’).VILAFRANCA:Gonzo, Peque, Fontanils, Josep Díez (Sardà, 58’), Boira, Abel, Arnau (Ton, 76’), Aday, Via, Vives i Acedo (Oscar, 63’).GOLS:1-0 (27’) Dani Martí. 2-0 (62’) Juli.ÀRBITRE:Montoro Ferreiro.T.G.:als locals Pau López i Rubén Giménez; als visitants Josep Díez i Arnau Gaixàs.PÚBLIC:uns 400 espectadors a les Fontetes.COMENTARI:El Cerdanyola va aconseguir una victòria important per agafar aire respecte a la zona de permanència guanyant el Vilafranca, que va encaixar la primera derrota després d’una sèrie de 16 punts de 18 sumats. Els de Toni Carrillo van apel·lar a l’encert amb dues jugades a pilota aturada per endur-se els punts ja que les dianes van arribar gràcies a dos serveis de córner. El Vilafranca va ser l’equip més actiu en els primers minuts gràcies a un xut d’Acedo que no va sorprendre Del Río per ben poc. Tot i això, els locals ja van avisar en una diana anul·lada en un córner per falta. Però tan sols un minut després d’aquest avís, Dani Martí va fer pujar el primer gol al marcador. El Vilafranca es va abraonar i ho va intentar després del gol però, de nou, Juli va posar les coses a lloc amb el segon i definitiu gol.