1a femenina

Un altre triomf en el tràmit

UEFA Women’s Champions League. Després del 0-6 del partit d’anada, el Barça torna a derrotar amb comoditat el Gintra en la tornada i es classifica per als quarts de final

barça 3 gintra 0

BARÇA:Ràfols, Roddik, Marta Unzué, Marta Torrejón (Gemma, 61’), Mariona, Olga García, Alexia, Leila, Duggan (Andressa Alves, 61’), Bussaglia (Guijarro, 73’) i Andonovoa.GINTRA:Greta, Liucija (Potapova, 81’), Christina Murillo, Mikutaite (Karasiovaitè, 75’), Toriana Patterson, Gudchenko, Ana Alekperova, Vestina, Simona Velickaite (Rojas, 60’), Zenatha Coleman i Jelena Cubrilo.GOLS:1-0 (34’) Alexia. 2-0 (43’) Duggan. 3-0 (76’) Ana Alekperova, en pròpia porteria.ÀRBITRE:Eszter Urban.T.G.:A la visitant Mikutaite.PÚBLIC:700 espectadors al Miniestadi.

El Barça va resoldre el tràmit en què havia convertit el partit de tornada dels vuitens de final de la Champions League després del 0-6 de l’anada amb una altra victòria contra el Gintra lituà. Alexia Putellas i Toni Duggan en la primera meitat i la visitant Alekperova amb un autogol en la segona van ser les autores dels tres gols de la victòria del Barça, que ara espera oponent en els quarts de final. El Wolfsburg, l’Olympique de Lió i el Chelsea són alguns dels possibles rivals.

Com en el partit d’anada, al Barça li va costar marcar el primer gol malgrat el domini. Toni Duggan, molt activa, va protagonitzar bona part de les accions ofensives de les blaugrana davant un rival que amb prou feines inquietava Ràfols. En el minut 34, el Barça va començar a traduir la superioritat en gols en una centrada de Mariona rematada de cap per Alexia Putellas. Després de l’1-0 va continuar el setge de les locals, amb ocasions d’Olga García i Mariona i, just abans del descans, el segon gol, obra de Toni Duggan amb una rematada d’esperó.

Després d’una rematada de la visitant Jelena Cubrilo, gairebé la sola acció en tota l’eliminatòria que va obligar a la intervenció de la portera blaugrana, va continuar el monòleg del Barça. Amb el pas dels minuts, el joc es va obrir, tot i que la presència de més espais la va aprofitar millor el Barça, amb molta més qualitat. Així, la visitant Ana Alekperova es va fer en pròpia porteria el tercer gol del Barça. L’equip blaugrana va acabar amb deu jugadores per la lesió, en principi sense importància, de Mariona quan ja havia gastat les tres substitucions.