Triguero, de penal i en l’últim minut, evita la reacció del Santfe

Única ocasió. El Castelldefels va obtenir premi en un partit en què va atacar poc

santfeliuenc 1 castelldefels 1

SANTFELIUENC:Toni, Ion Vázquez Duran, Murillo, Alberto, Prior, Maldonado (Charly Ruiz, 83’), Fuentes, Josele, David López (Recort, 77’) i Romo (Olmo, 88’).CASTELLDEFELS:Manu, César (Vega, 64’), Kevin, Juanito, Coch, Bermúdez, Bilbao (Triguero, 64’), Joan Inés (Uroz, 82’), Aumatell, Gibert i Joel Lasso.GOLS:1-0 (53’) Josele. 1-1 (95’) Triguero, de penal.ÀRBITRE:Sánchez Rico.T.G.:al local Maldonado; i al visitant Joan Inés.T.V.:al local Fuentes, directa (94’).PÚBLIC:300 espectadors.COMENTARI:El Santfeliuenc no aixeca el cap. Els blanc-i-blaus van fer mèrits per guanyar, però en el minut 95 Triguero va donar un punt al Castelldefels. Una pena màxima precedida de l’única oportunitat clara dels grocs. El Santfe ja suma deu partits sense guanyar mentre que el Castelldefels encadena dos matxs sense perdre. El derbi del Baix Llobregat va estar dominat per l’equilibri en el primer acte. Les poques ocasions van ser locals però la segona part va dibuixar un nou rumb. El Santfeliuenc es va avançar en una centrada de David López i una rematada de Josele. El gol va esperonar els d’Andrés González i durant un quart d’hora es van aproximar amb generositat. Però, després d’un gol anul·lat a Josele, en l’última acció del partit, una falta salvada amb les mans per Fuente va acabar al fons de la porteria pel penal executat per Triguero.