3a divisió FEF

Empat vertiginós

Duel d’altura. Tant l’Ascó com el Reus B van tenir resposta a l’encert del rival malgrat que els roig-i-negres van disposar de més ocasions

ascó 2 reus b 2

ASCÓ:Sergio López; Pato, Socías, Héctor Rodríguez, Dani, Artur Gòdia, Peke, Héctor Garcia (Jani, 89’), Bertomeu (Masqué, 67’), Sergi Moreno i Cheikh (Osado, 81’).REUS B CAMBRILS:Sillero, Cholo, Guerrero, Márquez, Miranda, Miravent, Xavi Jaime, Oribe, Forgas (Xavi Fabra, 75’), Marcel i Arjona (Modest, 89’).GOLS:1-0 (6’) Cheikh. 1-1 (41’) Oribe. 1-2 (49’) Oribe. 2-2 (53’) Sergi Moreno.ÀRBITRE:Moreno Villaécija.T.G.:als locals Cheikh i Sergi Moreno; al visitant Xavi Fabra.PÚBLIC:uns 350 espectadors.

Intens derbi de la demarcació el que van disputar l’Ascó i el Reus amb un empat que va satisfer més l’Ascó que el Reus B.

Des d’un bon inici, els locals van tenir més protagonisme capitalitzat en una diana d’oportunista de Cheikh als sis minuts de joc. A poc a poc, el filial roig-i-negre va créixer en el partit i va començar a tenir ocasions com ara una d’Arjona fallada incomprensiblement o una altra de Forgas aturada per Sergio López. Però vora el descans, els d’Albesa van obtenir el premi a tanta insistència amb un gol d’Oribe, que va engaltar la pilota i va superar el porter local.

En el segon temps, el partit va agafar un ritme vertiginós, amb dues dianes només de sortir del vestidor: Jordi Oribe, al segon pal, va aprofitar per avançar els visitants però tot seguit Sergi Moreno va tornar a igualar el partit amb una rematada.

A partir d’aquí, el matx va girar cap al Reus B, que va tenir més possessió i amb l’Ascó parapetat buscant contraatacs. Héctor Garcia va estar a punt de marcar però el seu xut va sortir massa desviat. Els roig-i-negres també van buscar les seves ocasions, especialment amb una falta des de la frontal que va anar a córner. Al final, tot i els intents dels locals per endur-se el partit, el marcador no es va moure.

ELS VESTIDORS

Hem de donar per bo l’empat perquè els dos equips hem tingut el nostre moment
Santi Castillejo
entrenador de l’ascó
Hem generat moltes ocasions i hem merescut més. Estic molt content amb el joc
Lluís Albesa
entrenador del reus b
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)