2a divisió FEF

futbol

Copa Catalunya

El desenllaç, als despatxos

Copa Catalunya. El Llagostera presenta un recurs per alineació indeguda amb què denuncia que l’Horta va disputar uns instants del partit amb un futbolista al camp que havia estat expulsat

El duel de semifinals entre l’Horta i el Llagostera viurà un últim capítol als despatxos, ja que el club llagosterenc ha decidit presentar un recurs per alineació indeguda del rival que en cas de prosperar els podria portar a la final de la copa Catalunya i deixar fora d’aquest partit l’Horta, que dimecres es va imposar en la tanda de penals. Els fets que denuncia l’entitat que presideix Isabel Tarragó fan referència a una picabaralla entre futbolistes en el tram final del partit i que va tenir com a conseqüència l’expulsió de dos jugadors de l’Horta –Lledó i Arranz– i un del Llagostera, Leo Ramírez. Segons la versió llagosterenca, Arranz va tornar a entrar al camp amb la pilota en joc i s’hi va estar durant uns instants després de veure la targeta vermella. Des de la FCF confirmen que en l’acta del partit, “el col·legiat fa referència a algun tipus d’irregularitat després de les expulsions”, i que un cop el Llagostera hagi entrat el recurs –tenen 48 hores des de la finalització del matx–, s’haurà d’iniciar un procés per aclarir què va passar.

En aquesta mateixa línia, l’ens federatiu explica que també li han arribat queixes des del club barceloní que assenyalen que el jugador llagosterenc tampoc va abandonar el terreny de joc. En tot cas, les paraules del col·legiat recollides en l’acta i sobretot les imatges que s’hagin pogut recollir seran clau per determinar si hi va haver alguna infracció.

A l’Horta es mostren indignats per aquest capítol que ara s’obre i que podria diluir una jornada que des del club blanc i negre ja es considera històrica. Alguns dels futbolistes de la plantilla han explicat a les xarxes socials que el jugador que hauria comès la suposada infracció –Arranz– es va quedar al camp perquè no tenia constància que hagués estat expulsat i el col·legiat no l’hi va advertir.

Al club o al jugador?

Segons la FCF, la investigació haurà de filar prim per si la possible irregularitat la comet el club –alineació indeguda–, o el jugador. En el primer cas, serà clau detectar que hi ha negligència de l’equip a fer fora el futbolista del camp, i en la segona, es podria resoldre amb una sanció individual.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)