Girona

S’afegeixen al Black Friday

Per dos partits. El Girona ofereix una promoció especial en la compra d’entrades per als dos últims duels a Montilivi del 2017, contra l’Alavés i el Getafe. El termini s’acaba diumenge

En plena febre del Black Friday, el Girona s’hi ha afegit. Més enllà d’ofertes en marxandatge, molt i molt limitades per la falta de productes en estoc –els problemes amb les samarretes no s’han solucionat–, el club ha decidit activar una promoció que té vigència fins diumenge per als dos pròxims partits a Montilivi, els últims del 2017. El club ofereix descomptes als aficionats que comprin de manera conjunta entrades per al partit contra l’Alavés –el dilluns 4 de desembre (21h)– i per al GironaGetafe, l’últim partit a casa –diumenge 17 (12 h)– de l’any per als de Machín, que abans del parèntesi de Nadal visitaran l’Eibar (dijous 21, 19.30 h). El paquet d’una entrada per veure l’Alavés i una per al Girona-Getafe valdrà 45 euros per als adults, i 30 euros per als nens. Són entrades per a la zona dels gols (nord i sud), i l’estalvi és de 15 euros per a les entrades d’adults. Aquestes entrades es poden adquirir a la pàgina web oficial del club fins diumenge, o bé a les oficines de l’estadi, fins avui a les 6 de la tarda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)