3a divisió FEF

futbol

3a divisió

La Pobla burxa en la ferida

Mala ratxa. El Santfeliuenc acumula ja onze jornades sense aconseguir la victòria després de perdre per la mínima a casa per culpa d’un gol del visitant Pol Ballesteros en la segona meitat

SANTFELIUENC 0 POBLA DE MAF. 1

SANTFELIUENC:Toni Casamayor, Ion Vázquez, Jaume Duran, Rafa Murillo, Nacho Ruiz, Juanjo Prior, Adri Recort (Charly, 67’), David López, Josele, Romo (Olmo, 84’) i Patxi (Zárate, 67’).LA POBLA DE MAFUMET:Perales, Gabri, Dani Hernández, Salva, Roger, Adri (Arturo, 89’), Pol Prats (Gestí, 81’). Eric, Pol Ballesteros (Brugui, 69’), Rayco i Riad.GOLS:0-1 (62’) Pol Ballesteros.ÀRBITRE:Brull Acerete.T.G.:als locals Recort i Romo.

El Santfeliuenc segueix sense aixecar cap i ahir va sumar una nova jornada sense guanyar –no guanya des de mitjan setembre–. En un partit en què segurament els baixllobregatins van merèixer més, la Pobla de Mafumet en va fer prou amb una diana de Pol Ballesteros en una gran jugada individual per endur-se els tres punts que li permeten seguir en la seva dinàmica ascendent.

En la primera meitat, el duel va ser força equilibrat, amb domini altern i poques ocasions. De fet, la millor ocasió dels primers 45 minuts no va acabar ni amb rematada a porteria perquè quan ho tenia tot a favor davant del porter, Josele va fer un mal control i se li va escapar l’ocasió d’avançar el conjunt local just abans del descans.

En la represa, el Santfe va sortir amb una marxa més i va posar setge a la porteria tarragonina. Tot i això, el porter Perales, com en el primer temps, gairebé no va haver d’intervenir, i en una acció aïllada, Pol Ballesteros va fer el 0-1 definitiu superant el porter local amb una rematada sense gaire angle després d’una bona jugada per la banda. Després del gol, els d’Andrés González es van precipitar i només Zárate, a les acaballes amb una rematada de cap, va tenir l’ocasió de fer l’empat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)