futbol

3a divisió

El Sant Andreu lliga curt l’Hospitalet i el venç al final

En l’últim instant. L’equip quadribarrat es va imposar gràcies a un gol de penal de Josu en el minut 95 d’un partit que va tenir poc futbol, menys ocasions i molta intensitat

L’HOSPITALET 1 SANT ANDREU 2

L’HOSPITALET:Sergi Puig, Savall, Ñoño, Rodri, Losada, Cristian Gómez, David, Imaz (Canario, 71’), Edipo, Velillas i Ripoll (Manzi, 79’).SANT ANDREU:Segovia, Llamas, David López (Josu, 66’), Juanma, Noguera, Víctor Alonso, Juanan, Ton Alcover, Alberto (Luismi, 81’), Alfred (Elhadji, 92’) i Óscar Muñoz.GOLS:0-1 (24’) Óscar Muñoz. 1-1 (42’) Velillas. 1-2 (95’) Josu, de penal.ÀRBITRE:Fernández Morillo.T.G.:Al local Rodri i als visitant David López i Víctor Alonso.T.V.:Als locals Losada (83’) i Edipo (94’) i al visitant Óscar Muñoz (85’), per doble amonestació.

El Sant Andreu va demostrar ahir a l’Hospitalet la seva condició de segon millor visitant de la lliga i va sumar la vuitena sortida sense perdre. Un gol de penal de Josu en l’últim segon del matx va permetre que els quadribarrats derrotessin l’Hospi en un partit que va tenir poc joc, menys ocasions i molta intensitat.

En un primer acte sense gaire perill a les dues àrees, les ocasions dels dos equips es van comptar per gols. En el minut 24, Óscar Muñoz va avançar els de Mikel Azparren amb un xut creuat que va sorprendre Sergi Pagès. L’Hospi gairebé no va tenir capacitat de reacció, per bé que en una acció aïllada a tocar del descans, Edipo va assistir Velillas, que va resoldre davant Segovia i va establir l’empat a un gol en el marcador.

En la represa, l’Hospitalet va sortir amb una marxa més i novament Velillas va provar fortuna amb un xut de lluny que va sortir alt. Un miratge en un segon temps ensopit a les àrees. Només les expulsions del riberenc Losada (83’) i de l’andreuenc Óscar Muñoz (85’) van animar un partit que es va trencar en temps afegit: Ton Alcover va picar una falta a la frontal que Edipo va tallar amb la mà dins l’àrea. El penal, que va suposar l’expulsió del futbolista local, el va transformar Josu davant la bogeria de l’expedició andreuenca. Tot i la derrota, l’Hospitalet es manté en la zona de fase d’ascens.

Ha estat un partit igualat, de tu a tu, entre dos bons equips i tot el treball fet se n’ha anat en orris en l’acció final
Xavi Molist
entrenador de l’hospitalet
Sento alegria i orgull per aquests jugadors. Hem demostrat amb l’actitud que l’empat no ens servia