3a divisió FEF

Futbol

Tercera divisió

Un sotrac en el camí

3a divisió. L’Hospitalet passa el pitjor moment de la temporada després d’encadenar quatre jornades sense guanyar. El tècnic, Xavi Molist, demana “treball i tranquil·litat”

La situació continua sent bona –en zona de promoció d’ascens i a només dos punts de la segona posició–, però l’Hospitalet passa un mal moment. Els de Xavi Molist viuen la pitjor ratxa de la temporada després de quatre jornades consecutives sense guanyar i les alarmes s’han començat a disparar en el conjunt riberenc. Amb l’objectiu de jugar la promoció d’ascens tant sí com no, els últims resultats no han agradat gens i, tot i que Molist és conscient de la situació, demana “tranquil·litat”.

“En general estem jugant bé, però els resultats no acompanyen. És una situació que encara no havíem viscut, però hem d’estar tranquils. És cert que podríem estar millor, però la situació és bona”, va dir el tècnic en la roda de premsa posterior a la derrota contra el Sant Andreu. Un partit que va representar a la perfecció la mala dinàmica que passa l’equip: en un partit igualat i sense gairebé ocasions de gol, un penal en el temps afegit va condemnar a la derrota el conjunt del Barcelonès. “Tots els equips passen males dinàmiques i aquesta és la nostra pitjor situació aquest any. Hem de mirar endavant i treballar més i millor”, hi va afegir el tècnic.

En els últims quatre partits, l’Hospitalet ha perdut més partits (tres) que en les primeres tretze jornades de campionat; una mala ratxa que no li ha fet perdre posicions, però sí que ha permès als seus perseguidors acostar-se a les posicions capdavanteres i ha provocat que l’Espanyol B destaqui gairebé definitivament al capdavant de la taula –només quatre punts separen l’Hospitalet del filial del Reus, desè classificat, mentre que l’Espanyol B ha agafat una distància considerable de quinze punts respecte als riberencs–. “Hem de revertir la situació com més aviat millor”, va dir Molist.

Per aconseguir-ho, el tècnic té clar que “cal animar els jugadors i reforçar tot el que han fet bé durant la temporada”; si no ho aconsegueix, però, l’Hospitalet podria sortir de la zona noble de la taula aquesta mateixa jornada.

LES FRASES

És una situació que encara no havíem viscut, però hem d’estar tranquils. Podríem estar millor, però la situació és prou bona

LA XIFRA

Hem d’intentar animar els jugadors, reforçar tot allò que hem fet bé fins ara i mirar cap amunt
Xavi Molist
entrenador de l’hospitalet
1
punt.
El conjunt de Xavi Molist fa gairebé un mes que no guanya i ha sumat només un empat en els últims quatre partits

Xavi Molist tornarà al Feliu i Codina

L’Horta i Xavi Molist, que fins aquest estiu van formar un gran binomi, es retrobaran diumenge que ve al Feliu i Codina en el partit corresponent a la jornada 18 del campionat de lliga. “L’Horta està fent una molt bona temporada, és on havia de ser”, va dir Molist, que de ben segur viurà un retorn emotiu: el tècnic es va estrenar a les banquetes entrenant el conjunt blanc, amb qui va aconseguir l’ascens a tercera divisió 17 anys després. Lluny de sentimentalismes, però, el preparador gironí té molt clar el que s’hi juga el seu actual equip. “A nosaltres no ens val puntuar, anem pels tres punts”, va sentenciar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)