Futbol

Tercera divisió

L’Hospitalet salva un punt amb dos gols en un minut

Remuntada. Els locals van ser superiors i es van avançar amb dues dianes de Sergi Arranz, però van veure com se’ls escapava el triomf a les acaballes

HORTA 2 L’HOSPITALET 2

HORTA:Andrés, Casti, Javi Morales, Galeano, Sergi Arranz (Javi Iglesias, 90’), Édgar, Coro, Adri Lledó (Nolla, 85’), Genís, Maldonado (Jota 68’) i Salva.L’HOSPITALET:Aliaga, Savall, David, Ripoll, Velillas, Imaz, Cristian (Ñoño, 79’), Canario (Manzi, 46’), Eudald, Dani i Rodri.GOLS:1-0 (6’) Sergi Arranz. 2-0 (25’) Sergi Arranz. 2-1 (81’) Imaz. 2-2 (82’) Manzi.ÀRBITRE:Gómez Meneses.T.G.:Als locals Andrés, Javi Morales, Galeano, Maldonado i Javi Iglesias; i al visitant Dani Fernández.

L’Hospitalet acumula una setmana més sense guanyar –i ja en són cinc–, però va salvar un punt gràcies a dues dianes en tan sols un minut. Fins aleshores, l’Horta havia estat superior i s’havia avançat en la primera part amb dues dianes del pitxitxi Arranz, però un partit més va veure com se li escapaven els punts a les acaballes.

Els blanc-i-negres van tornar a mostrar un gran joc a través de la possessió de la pilota, però els va faltar eficàcia, la qual sí que van tenir els visitants. Els dos primers gols del partit van néixer de la pilota aturada, una faceta del joc en què els locals es van mostrar molt superiors. Sergi Arranz va fer el primer de cap des del segon pal, i el segon gol el faria en un altre córner aprofitant la poca contundència en defensa dels de l’Hospitalet. En la segona part, els visitants van millorar, però l’Horta va continuar mostrant-se còmode ben ordenat al darrere. Fins que en el 81’, l’exjugador dels del Feliu i Codina, Imaz, va fer el primer gol visitant amb un xut des de lluny, i, just en la següent jugada d’atac, Manzi va fer l’empat, en superar el porter local, Andrés, que abans havia salvat un parell de vegades el seu equip. Un empat que va deixar amb un mal gust de boca l’Horta i que consola la mala imatge de la primera part de l’Hospitalet, que manté la tercera posició tot i els mals resultats de les últimes setmanes.