El Granollers torna a perdre i Cámara presenta la dimissió

Definitiu. El Figueres supera els vallesans en la segona part i sentencia el futur del tècnic

GRANOLLERS 0 FIGUERES 3

GRANOLLERS:Colchero, Mur (Carrillo, 71’), Aimar, Eloi, Ricky, Enric Pi, Felipe Sá, Aleix Arenas (Joel Brey, 60’), Alejandro (Javi Sánchez, 60’), Víctor Díaz i Samu Obeng.FIGUERES:Aroca, Puig, Cunill, Canal (Feixas, 46’), Romero, Payan, Ferran, Maik, Joan Pons (Pep, 74’), Gil i Dani Gómez (Pimentel, 46’).GOLS:0-1 (52’) Cunill. 0-2 (57’) Feixas, de penal. 0-3 (79’) Gil Muntadas.ÀRBITRE:Morros Monge.T.G.:Mur i Ricky; Maik Molist i Dani Gómez.COMENTARI:El Granollers continua immers en la mala ratxa de resultats i, després de perdre contra el Figueres el sisè dels últims set partits, el tècnic Albert Cámara va presentar la seva dimissió voluntària al final del partit, confiant que la seva marxa estimuli una reacció, i és que ahir es van tornar a veure les mancances de l’equip en un partit més igualat del que diu el marcador. El Granollers, però, va ser incapaç de generar ocasions clares de gol en una primera part en què va ser lleugerament superior i en la segona va pagar cares les concessions, i és que amb ben poc el Figueres va decidir. El primer gol va arribar en un córner de Joan Pons directe a porta que van pentinar lleugerament entre Cunill (l’àrbitre li va donar el gol) i Mur, mentre que poc després Feixas va transformar un penal comès sobre Joan Pons. Amb el partit encarrilat, la Unió va sentenciar amb un contraatac culminat per Gil.