Reus

Un precedent clau

Reus. Ningú ha derrotat el Tenerife al seu terreny de joc, però l’equip roig-i-negre ja va ser el primer d’aconseguir-ho la temporada passada

Una de les victòries més importants del Reus la temporada passada va ser la que va aconseguir al camp del Tenerife. Era la trentena jornada, cap equip no havia aconseguit derrotar l’equip canari al seu terreny de joc i els reusencs necessitaven la victòria per tallar una ratxa de vuit partits sense guanyar que els apropava perillosament a la zona baixa. El Reus, amb un gol de Máyor en la primera meitat, va trencar la imbatibilitat del Tenerife al seu estadi i va agafar molt d’aire per afrontar la recta final del campionat (0-1).

Demà el Reus també visita un Tenerife que encara no ha perdut a l’Heliodor Rodríguez López però que veu com el mal rendiment a fora el manté a la zona mitjana, amb dos punts menys que el Reus. L’equip canari només ha guanyat un dels nou últims partits disputats, tot i que n’ha empatat sis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)