Girona

Pablo Machín

Entrenador del Girona

“A casa volem aquesta victòria que l’equip i l’afició es mereixen”

Pablo Machín va atendre els mitjans de comunicació a Montilivi en la prèvia del partit contra el Getafe i va ressaltar la importància que l’equip es faci fort a casa i no torni a caure en errors passats com en l’última i dolorosa desfeta contra l’Alavés (2-3). “A casa volem que les sensacions es corresponguin amb els resultats, volem donar a l’afició aquesta victòria que es mereixen, i també nosaltres, perquè crec que l’equip està fent les coses molt bé. No sé si hem escarmentat o no, però volem aprendre sempre i intentarem que aquestes coses no ens tornin a passar”, va explicar el tècnic del Girona, que sobre el Getafe en va destacar diverses virtuts: “Ens visitarà un equip molt difícil, el millor a pilota aturada. El Getafe sempre competeix, després podrem discutir si agrada més o menys el seu joc, però els seus números estan allà, han marcat vint gols i en tots els partits té ocasions, com també nosaltres. Tenen una plantilla experimentada i això que sempre diuen de Bordalás que utilitza tot el que pot del futbol per vèncer és legítim, perquè amb aquestes accions també es guanyen partits.”

Machín també va parlar de la posició del Girona en la taula classificatòria, ara mateix molt més a prop de la zona europea que no pas de la de descens. “El futbol és passió i la nostra situació és privilegiada, ja m’agrada que l’afició sigui ambiciosa i ho transmeti al camp, però nosaltres només pensem a guanyar el següent partit, que ens situaria amb 23 punts. La gent sap quin equip som i quin és l’objectiu real”, va comentar el tècnic de Gómara, que va confirmar que Kayode i Bernardo estan en condicions de jugar. També va parlar sobre el relleu del sancionat Pere Pons al mig del camp: “Bernardo s’ha entrenat bé durant la setmana, l’hem dosificat, i si al final ho creiem convenient podrà estar, com a mínim, en la convocatòria. En el mig tenim diferents opcions, com Douglas Luiz, Aleix Garcia i fins i tot David Timor, que són les més clares. Surti qui surti segur que ho farà bé.”

EL RIVAL

“Ens visitarà un equip molt difícil, el millor a pilota aturada. El Getafe sempre competeix”

PEUS A TERRA

“Ja m’agrada que l’afició sigui ambiciosa, però només pensem a guanyar el següent partit”

RELLEU DE PERE PONS

“Tenim diferents opcions, com Douglas Luiz, Aleix i fins i tot Timor, que són les més clares”

BORDALÁS

“Això que diuen que utilitza tot el que pot per vèncer és legítim; així també es guanyen partits”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)