2a divisió FEF

L’Hospi pateix i s’exhibeix

3a divisió. El Palamós s’esfondra en l’última mitja hora i acaba encaixant una golejada poc previsible després del gol de Josheppi (58’)

L’HOSPITALET 5 PALAMÓS 1

L’HOSPITALET:Sergi Puig, Dani Fernández, Eudald, Savall, Rodri, Cristian Gómez (Canario, 73’), Imaz, David Garcia (Sierra, 82’), Velillas, Manzi (Kilian, 74’) i Ripoll.PALAMÓS:Quinti, Sergio, Jhoseppy, Botxi, Cano, Uri Vila, Lluc (Isma, 75’), Bonaventura (Nahuel, 75’), Litus (Ochoa, 68’), Herrera i Barrera.GOLS:1-0 (15’) Ripoll. 1-1 (58’) Jhoseppy. 2-1 (60’) Dani Fernández. 3-1 (68’) Rodri. 4-1 (80’) Velillas. 5-1 (81’) Imaz.ÀRBITRE:Luceño Soriano.T.G.:als locals David, Savall; als visitants Jhoseppy, Litus, Uri, Vila i Botxi.PÚBLIC:un centenar d’espectadors a l’estadi de l’Hospitalet.COMENTARI:L’Hospi va posar fi a una mala ratxa de cinc jornades sense vèncer i clou l’any 2017 en places de promoció després d’una golejada enganyosa sobre un Palamós que va plantar cara durant una hora però que va acabar pagant la fragilitat defensiva. Els riberencs van arribar al descans amb un avantatge mínim gràcies a un gol de Ripoll (15’), que aprofitava un refús del porter visitant. L’única ocasió del Palamós en tot el primer temps va ser una vaselina d’Herrera que Sergi va enviar a córner just abans del descans. El Palamós va empatar el partit (58’) fruit d’una ràpida acció d’atac però l’empat va durar dos minuts, els que va trigar Dani Fernández a fer un golàs de falta (60’). El gol del capità de l’Hospi va ensorrar les esperances d’un Palamós que ja no va reaccionar. Rodri va anotar el tercer amb un xut creuat (68’) i Velillas (80’) i Imaz (81’) van eixamplar la distància fins al 5-1 definitiu amb dos xuts llunyans en què el porter del Palamós, Quinti, no va estar especialment lluït.