Girona

José Bordalás

Entrenador del Getafe

“Gairebé no s’ha jugat; ho exageraven tot”

Acostumat a viure partits plens d’intensitat, interrupcions, contactes i agressivitat, a José Bordalás el va treure de polleguera que fos el Girona el que s’imposés en una batalla tensa. Ja va fer gestos a la banqueta, i un cop a la sala de premsa va criticar obertament l’actitud dels gironins amb el marcador a favor: “Hi ha hagut massa interrupcions. Ho exageraven tot. En cada falta, els jugadors del Girona es quedaven a terra. Els han hagut d’assistir diversos cops. Gairebé no s’ha jugat.” Els partits del Getafe solen ser dels que menys temps efectiu hi ha, però Bordalás ho va atribuir ahir al rival: “Ens ha perjudicat perquè no hi ha hagut ritme. Volíem jugar, però no hi havia ritme. No sé el temps de joc real, però deu haver estat poquet. Tantes interrupcions l’han deslluït. I quan hem fet alguna falta que l’àrbitre no xiulava, de seguida ells s’aixecaven. És curiós.” Dit això, Bordalás no va voler qualificar el Girona d’antiesportiu: “Aquesta definició la fa vostè. Ells han fet el partit que els interessava. S’ha jugat molt poc en la segona part, i jo he de comentar el que s’ha apreciat. En cap moment he fet aquesta afirmació.” Sí que es va queixar, en tot cas, que Stuani no veiés la groga: “No ha parat de fer faltes i se’n va sense amonestació. Això m’ha cridat l’atenció.”

Preguntat per si li havia agradat l’espectacle, l’alacantí va dir: “Hi ha hagut emoció, disputa, molta tensió. Dos equips que volien aconseguir la victòria. Tot el que siguin aturades del joc i que es jugui poc, lògicament desllueix. No és joc real. Això sí que es podria modificar. Mai es descompta el temps que toca.” Bordalás també va argumentar per què el Getafe no havia tornat la pilota després que Bounou la tirés a fora amb Borja estès a terra: “És decisió de l’equip. No s’ha d’enutjar ningú. Hi ha molts equips que ho fan. Saben que no llancem la pilota. Si ells la llancen, no és amb ànim que s’atengui un company, sinó de perdre temps.”

L’entrenador del Getafe va lamentar el gol que Stuani va marcar tan aviat. “Era una jugada que havíem parlat, en què no hem estat atents a la segona jugada, i ens han enxampat en un desajustament. Amb l’1-0, hi ha hagut un equip que ho ha intentat en tot moment. No hem estat encertats en la pilota aturada, però ho hem intentat. Ells han tingut una altra ocasió, però crec que hem merescut alguna cosa més.”

CRÍTIC

“En cada falta, ells es quedaven a terra. Stuani no ha parat de fer faltes, i ni groga”

EL PARTIT

“Han fet l’1-0 en un desajustament i després ho hem intentat tot. Hem merescut més”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)