L’Europa s’encalla contra un Vilassar renascut

3a divisió. Els maresmencs guanyen per primera vegada a domicili en tota la temporada gràcies a un treballat triomf al Nou Sardenya

europa 1 vilassar 3

EUROPA:Arnau, Dani Pujol, Cano, Alberto, Damià (Canelada, 68’), Uri, Tena (Prat, 82’), Pluvins (Varona, 73’), De la Torre, Raíllo i Javi Navarro.VILASSAR DE MAR:Imanol, Arnau, Oumar, Pep, Ivan, Dani, Pitu (Matamala, 81’), Nando, Soufiane (Eric, 67’), David (Joel, 82’) i Rovira.ÀRBITRE:Moreno Villaécija.T.G.:als locals Dani Pujol, De la Torre, Pluvins i Damià. Als visitants Oumar i Joel Riera.GOLS:1-0 (8’) Javi Navarro. 1-1 (24’) Pitu. 1-2 (38’) Soufiane. 1-3 (85’) Eric.PÚBLIC:Uns 550 espectadors al Nou Sardenya.

El Vilassar havia fet només un gol fora de casa en tota la primera volta. Els maresmencs comptaven tan sols un triomf a domicili en la primera meitat del curs. L’equip de Manel Moya era cuer de tercera. Fins ahir. El Vilassar de Mar va renéixer al Nou Sardenya en un partit idoni per als visitants i que els de Gràcia no voldran recordar mai més.

Per posar més èpica a la gesta maresmenca, l’Europa es va avançar en el marcador molt aviat. En el minut 8, Javi Navarro, va trobar el forat ideal per enviar la pilota a la xarxa.. Però aviat Pitu Plazuelo va aprofitar una passada de Rovira a l’espai per fer l’empat. Els visitants van seguir-ho intentant i, en el 38’, Soufiane va trobar el premi en un un contra un amb Arnau en el qual el davanter va sortir vencedor. En la represa, els graciencs van amenaçar i una pilota al pal de Javi Navarro va ser l’acció més clara dels de Joan Esteva. I en el minut 85, Eric va posar el punt final al partit.