Girona

Vacances més llargues

Amb recompensa. El cos tècnic premia l’equip, que després del partit de dijous a Eibar no tindrà entrenaments fins al 2 de gener

La victòria contra el Getafe no només confirmava el Girona com l’equip revelació de primera, sinó que els jugadors tenien un al·licient extra, perquè el cos tècnic s’havia compromès a concedir-los més dies de vacances com a recompensa a la trajectòria excel·lent. “S’ho han guanyat. Han complert, i ja els he exigit que m’hauran de donar també a mi una satisfacció fent una bona feina a Eibar”, va explicar Pablo Machín.

Els gironins tancaran el 2017 dijous a Ipurua (19.30 h), en una dissetena jornada que comença demà i es tanca dissabte. Un cop tornin d’Eibar, els jugadors no tindran programat cap més entrenament fins al 2 de gener. Sense premi, els jugadors haurien hagut de tornar abans de tancar l’any. El pròxim partit del Girona serà al camp del València, el dia de Reis (16.15 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)