Territorial

El Llagostera B no tanca el partit i acaba empatant

1a cat. L’equip local va veure com el rival li igualava un 2-0 en la segona part

Llagostera B 2 Can Vidalet 2

LLAGOSTERA B:Òscar, Tarrenchs, Campeny, Mario, Kamal (Henry, 70’), Barco, Marçal (Tika, 62’), Juan Cruz (Omar, 76’), Eloi, Ibra (Juan Felipe, 87’) i Ousman.CAN VIDALET:Oliver, Crisantos, Rivera (Samuel, 70’), Marc (Sabaté, 46’), Èric, Pol, Kata (Aniol, 89’), Soler (Eslava, 46’), Rubén, Cabré (Pecellin, 87’) i Capitán.GOLS:1-0 (27’) Ibra. 2-0 (34’) Kamal. 2-1 (53’) Kata. 2-2 (70’) Crisantos.ÀRBITRE:Picazo Hernández.T.G.:Juan Cruz, Marçal i Ousman; Eslava i Cabré.COMENTARI:En una primera part poc vistosa, el Llagostera B va tenir encert i va situar-se 2-0 en el marcador. Els de Salamero i Lladó però no van materialitzar alguna ocasió més per fer el tercer abans del descans. En el segon temps, el Can Vidalet va treure profit de dues errades locals i va aconseguir igualar de nou el marcador. Els últims vint minuts, el Llagostera B hauria pogut guanyar però va faltar eficàcia.